Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Vietnam & Cambodja

Vietnam & Cambodja compleet

1 Aankomst Ho Chi Minh City Vlucht

Na aankomst op de luchthaven regel je een visum en wacht een chauffeur op je voor de transfer naar je hotel.

2 Ho Chi Minh City 0 km

Vanuit Ho Chi Minh kun je een excursie maken naar de Cu Chi tunnels. Een enorm tunnelcomplex die tijdens de oorlog in gebruik was. Maak je bezoek aan Ho Chi Minh compleet met een stadsrondleiding.

3 Ho Chi Minh City - Mekong Delta 104 km

Vandaag staat een bezoek aan de Mekong Delta op het programma. Het gebied is een grote wirwar van riviertjes waar je prachtige fietstochten kunt maken.

4 Mekong Delta 0 km

’s Ochtends heb je de mogelijkheid om in de Mekong Delta de drijvende markt te bezoeken. Je kunt er ook voor kiezen om een fietstocht te maken langs rijstvelden en boerenbedrijfjes.

5 Mekong Delta - Phnom Penh km

Vandaag vaar je via de Mekong rivier Cambodja binnen, op weg naar je hotel in Phnom Penh.

6 Phnom Penh 0 km

Je hebt de hele dag om de hoofdstad van Cambodja te verkennen. Je kunt een bezoek brengen aan de Killing Fields, het Koninklijk Paleis of verschillende interessante musea.

7 Phnom Penh - Siem Reap 265 km

Vandaag heb je een reisdag om bij de grootste bezienswaardigheid van Cambodja te komen. Een reisdag is hier helemaal geen straf, want je passeert de mooiste landschappen.

8 - 9 Siem Reap 0 km

Voor velen het hoogtepunt van Cambodja: Siem Reap. Dit is een enorm tempelcomplex gelegen in de jungle. De Angkor Wat is de bekendste tempel van het complex. Je hebt een extra dag om Siem Reap te verkennen, want je raakt hier nauwelijks uitgekeken op de bijzondere tempel. Bezoek ook zeker de Ta Prohm tempel en de Banteay Srei tempel.

10 Siem Reap - Hanoi Vlucht

Vandaag staat een binnenlandse vlucht naar de hoofdstad van Vietnam op het programma.

11 Hanoi - Lao Cai 269 km

Ontdek Hanoi per fiets! Dit is de beste manier om het lokale leven van Hanoi van dichtbij mee te maken. ’s Avonds neem je de nachttrein naar Lao Cai.

12 Lao Cai - Sapa 60 km

Vanuit Lao Cai reis je naar het dorpje Sapa. Hoog in de bergen tussen de felgroene rijstterrassen en spectaculaire valleien heb je magistrale vergezichten over dit gebied.

13 Sapa - Hanoi 301 km

‘s Ochtends maak je trekkingen in dit adembenemende gebied en doe je verschillende traditionele dorpjes aan. Later op de dag zet je koers naar Hanoi.

14 Hanoi - Halong Bay 186 km

Vandaag vertrek je naar Halong Bay om te gaan eilandhoppen. In deze natuurlijke omgeving kun je heerlijk kajakken, zonnen, zwemmen en ontspannen.

15 Halong Bay - Tam Coc 199 km

Met een boottocht door Tam Coc ervaar je de schoonheid van Moeder Natuur. De lokale bevolking vaart je met een roeibootje over de Ngo Dong rivier langs de enorme rotsformaties.

16 Tam Coc - Hué Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven van Hanoi voor een binnenlandse vlucht naar de historische stad Hué.

17 Hué 0 km

Ontdek de historische stad Hué met een stadwandeling. Vergeet zeker niet om het keizerlijke paleis Tu Cam Thanh over te slaan.

18 Hué - Hoi An 127 km

Vanuit Hué reis je naar het meest pittoreske stadje van Vietnam; Hoi An. Onderweg heb je de mogelijkheid om bij Danang de Marble Mountains te bezoeken.

19 - 21 Hoi An 0 km

Hoi An is misschien wel het leukste, sfeervolle en meest kneuterige stadje van Vietnam. Struin langs de ambachtelijke winkeltjes en geniet van de culinaire hoogstandjes. Het hoogtepunt van Hoi An is ongetwijfeld de oude ‘Japanese Covered Bridge’. Deze kleine brug is een knap staaltje werk uit de oude Japanse architectuur. Hoi An ligt aan de zee, waardoor je een bezoek aan dit sfeervolle stadje kunt afwisselen met relaxen aan het strand.

22 Vertrek Hoi An Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven van Danang. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en binnenlandse vluchten. Ze zijn exclusief intercontinentale vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.505,-
advies op maat offerte

Combineer twee bijzondere landen

Combinatie Vietnam & Cambodja

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know