Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Thailand & Cambodja

Thailand & Highlights Cambodja

1 Aankomst Bangkok Vlucht

Vandaag stap je in het vliegtuig voor een prachtige rondreis door Thailand en Cambodja. Na aankomst op de luchthaven van Bangkok ontmoet je jouw gids die je naar je eerste hotel brengt.

2 Bangkok 0 km

Een leuke manier om de hoofdstad te verkennen is met een fietstocht. Je komt langs de bekende tempels van Bangkok zoals het Grand Palace, Wat Pho en Wat Arun.

3 Bangkok 0 km

Om het authentieke Bangkok te bekijken kun je het beste een boottocht door de klongs (kanalen) maken of een ‘streetfood’ tour langs leuke eetstalletjes.

4 Bangkok - Khao Yai NP 137 km

Echte natuurliefhebbers komen aan hun trekken met een rondtocht door Khao Yai NP. Je bezoekt onder andere een vulkanische druipsteengrot en vleermuizengrotten.

5 Khao Yai NP 0 km

Vandaag ga je hiken door dit nationaal park waarbij je prachtige flora en fauna passeert. Een gids brengt je onder andere naar plekken waar veel olifanten te spotten zijn.

6 Khao Yai NP - Siem Reap 296 km

Je laat het prachtige Thailand achter je verruilt dit in voor het schitterende Cambodja. Per transfer word je naar je hotel in Siem Reap gebracht.

7 Siem Reap 0 km

Het is tijd om het absolute hoogtepunt van Cambodja te bezichtigen. Siem Reap bestaat uit talloze tempels die midden in een wilde jungle zijn gelegen. De Angkor Wat is met afstand de bekendste tempel!

8 Siem Reap 0 km

Eén dag in Siem Reap is echt tekort, vandaar dat je vandaag een extra dag hebt om één van de grootste religieuze bouwwerken ter wereld verder te verkennen. De tempels Banteay Srei en de Ta Prohm moet je zeker gezien hebben.

9 Siem Reap - Battambang 164 km

Vandaag heb je een reisdag, maar dat is helemaal geen straf hier. Met een indrukwekkende boottocht vaar je over het schitterende Tonle Sap meer en passeer je Cambodjaanse vissersdorpen.

10 Battambang 0 km

Je krijgt vandaag een inkijkje in de traditionele ambachten van Battambang, zoals beeldhouwers en producenten van wierookstokjes. ’s Middags staat een ludiek ritje per bamboe trein op het programma.

11 Battambang - Phnom Penh 193 km

Je neemt de bus naar de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. ’s Avonds kun je de Night Market bezoeken waar je bij ontelbare eettentjes ‘streetfood’ kunt proeven.

12 Phnom Penh 0 km

Vandaag maak je kennis met de tragische geschiedenis van Cambodja. Per tuktuk ga je naar de Killing Fields en de veelbesproken Tuol Sleng gevangenis.

13 Phnom Penh - Tatai 272 km

Je laat de hoofdstad Phnom Penh achter je en zet koers naar Tatai, ook wel Koh Kong genoemd. Je verblijft in een prachtige lodge dat midden in het regenwoud is gelegen.

14 Tatai 0 km

Vanaf de lodge kun je veel excursies ondernemen om de groene omgeving te ontdekken, zoals mangrove tochten, kajakken over de rivier en zonsondergang cruises.

15 Vertrek Tatai Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven van Phnom Penh. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 1.735,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden én chauffeur. De prijs is exclusief vluchten. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.735,-
advies op maat offerte

Combineer Thailand met Cambodja

Combineer de hoogtepunten van Thailand & Cambodja

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know