Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Bangkok

Bangkok

Een fascinerende wereldstad

Welkom in de hoofdstad van Thailand! Deze metropool is de perfecte plek om de Thaise cultuur te beleven. De stad is druk en chaotisch, maar het wemelt van de fascinerende bezienswaardigheden. Een rondreis door Thailand is niet compleet zonder Bangkok bezocht te hebben!

Tempels domineren het straatbeeld van Bangkok. Op elke hoek van de straat vind je, bij wijze van spreken, een tempel. De één nog bijzonderder dan de ander. De populairste tempels van de stad zijn de Wat Phra Kaeo met het koninklijk paleis, de oudste tempel Wat Pho en de Wat Arun.

Bangkok wordt ook wel eens het ´Venetië van het Oosten’ genoemd. De stad kent een groot web van kanalen, welke ‘klongs’ worden genoemd. Stap in een traditionele longtailboat om de lokale bevolking van dichtbij mee te maken.

Er zijn nog meer mogelijkheden om Bangkok vanaf het water te bekijken. Met een boottocht over de Chao Phraya rivier doorkruis je deze wereldstad. Een andere mogelijkheid om Bangkok vanaf het water te bekijken is met een boottocht langs de vele drijvende markten. De populairste drijvende markt van Bangkok is Damnoen Saduak.  

 • Shoppingwalhalla bij het MBK Center 
 • Varanen spotten in Lumphini Park
 • Met een trein door de Mae Klong Market
Tip!
Inge van Esch

Sluit je stadsbezoek aan Bangkok spectaculair af vanaf een ‘Rooftop Bar’. Met een cocktail in je hand sta je op een torenhoge wolkenkrabber geniet je van de adembenemende skyline. 

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.735,-
advies op maat offerte

Combineer Thailand met Cambodja

Combineer de hoogtepunten van Thailand & Cambodja

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know