Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Thailand en Cambodja is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Boottocht met diner in Phnom Penh
Boottocht Phnom Penh
Bekijk de hoofdstad van Cambodja vanaf het water! Zie de skyline van Phnom Penh aan je voorbijtrekken terwijl jij ontspannen geniet van een boottocht over de  Mekong River. Het mooiste moment van de boottocht is aangebroken wanneer de zon langzaam achter de horizon verdwijnt en er een schitterende zonsondergang te zien is. Deze boottocht is inclusief een diner en cocktails, dus geniet ook op culinair gebied van deze boottocht door Phnom Penh! 
Indicatieprijs:    € 21,- p.p.
Duur:               Circa 2 uur


Foodtour Bangkok  
Foodtour Bangkok
Ontdek de lokale eetcultuur van Bankok met een bijzondere ‘foodtour’ onder begeleiding van een culinaire gids. Deze rondleiding door Bangkok is speciaal toegespitst op de gastronomische kant van deze metropool. Deze rondleiding is inclusief 15 proeverijen van lokale gerechten bij verschillende eettentjes. Tijdens de ‘foodtour’ bezoek je onder andere een typisch Thais snoepwinkeltje, een drijvende markt, een kruidenier en zelfs een koninklijk restaurant! Verwen je smaakpapillen met Thaise lekkernijen tijdens deze bijzondere foodtour door Bangkok!
Indicatieprijs:    € 41,- p.p.
Duur:               Circa 3,5 uur

Fietstocht Battambang
Fietstocht Battambang
Deze fietstocht onder begeleiding van een lokale gids laat je de andere kant van de Cambodjaanse stad Battambang zien. Een lokale gids weet de leukste plekjes die andere reizigers normaal gesproken zouden overslaan. Zo laat de gids je bijvoorbeeld zien hoe de lokale inwoners hun geld verdienen. Je bezoekt nijverheidsbedrijfjes waar traditionele ambachten worden uitgevoerd. Laat je verrassen door de gastvrijheid van de Cambodjaanse bevolking en geniet van de prachtige natuur waar je langsfietst.   
Indicatieprijs:    € 22,- p.p.
Duur:               Circa 6 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.735,-
advies op maat offerte

Combineer Thailand met Cambodja

Combineer de hoogtepunten van Thailand & Cambodja

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know