Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Vietnam & Cambodja

Combineer de hoogtepunten van Vietnam & Cambodja


Ervaar het beste van twee prachtige landen in één rondreis! In Cambodja heb je de tijd om de typisch Aziatische hoofdstad Phnom Penh te ontdekken. Het absolute hoogtepunt van Cambodja is Siem Reap. In een prachtige jungle omgeving ligt een immens groot tempelcomplex. De Angkor Wat geeft je, vooral bij zonsopgang, een sprookjesachtig gevoel.


Natuurlijk mogen de hoogtepunten van Vietnam niet overgeslagen worden in je rondreis. In Vietnam wissel je het bezichtigen van de indrukwekkende natuur af met culturele activiteiten. Wat dacht je van eilandhoppen bij Halong Bay of dwalen door de gezellige straatjes van het pittoreske Hoi An?   

Start je liever je rondreis in Cambodja en reis je vervolgens naar Vietnam. Of kies je ervoor om eerst het moois Vietnam te beleven en vervolgens nog Cambodja, als kers op de taart, in je reisschema op te nemen? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis door Vietnam en Cambodja!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Azië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.725,-
advies op maat offerte

Combineer twee bijzondere landen

Combinatie Vietnam & Cambodja

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know