Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Hanoi

Hanoi

Bruisend straatleven

Smalle straatjes, authentieke winkeltjes, gezellige eettentjes en een chaotisch verkeer. Dit is Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Het mausoleum van Ho Chi Minh, de Temple of Literature en de Ngoc Son tempel zijn zeker een bezoekje waard!

Laat je in deze stad ook culinair verwennen. Ga bijvoorbeeld mee met een ‘streetfood tour’. Een lokale gids neemt je mee langs allerlei typische stalletjes, winkeltjes en versmarkten om je de meest bijzondere Vietnamese gerechten te laten proeven, van nationale soepen to en met onbekend fruit.   

Het straatbeeld in het centrum van Hanoi is redelijk chaotisch te noemen. In de smalle straatjes razen de auto’s, brommers en scooters kriskras door elkaar. Kortom, het verkeer is een mierenhoop, maar het bepaalt wel de unieke sfeer die deze stad uitstraalt. Een fietstocht door het achterland van Hanoi is een goed idee als je even bij wil komen van de verkeersdrukte. Hierbij ontdek je het traditionele en lokale leven van dichtbij. 

 • Bezienswaardigheden op loopafstand
 • Streetfood
 • Hoofdstad Vietnam
Tip!
Inge van Esch

Bezoek een voorstelling van het waterpoppentheater in Hanoi, één van de allereerste vormen van entertainment in Vietnam.

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.725,-
advies op maat offerte

Combineer twee bijzondere landen

Combinatie Vietnam & Cambodja

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know