Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Eilandhoppen

Beleef naast de hoogtepunten van de bekende eilanden Java en Bali ook de hoogtepunten van Sumatra, Sulawesi of Flores en Komodo mee! Deze voorbeeldreizen zijn een aanvulling op je rondreis door Indonesië.

Sumatra kent een spectaculaire natuurpracht. Bij Bukit Lawang zie je orang oetans vrolijk van boomtop naar boomtop slingeren. De omgeving van Lake Toba laat je kennis maken met echte Sumatraanse natuurpracht! Sulawesi is de perfecte mix tussen een adembenemende natuur en een zeer uitzonderlijke cultuur. Kom alles te weten over bijzondere bevolking in Torajaland. Of verleng je reis met een bezoek aan de eilanden Flores en Komodo. Op Flores is het unieke driekleurenmeer Kelimutu te bewonderen en op Komodo zal je gegarandeerd onder de indruk raken van de komodovaraan.    

Met deze voorbeeldreizen maak je jouw rondreis door Indonesië compleet! Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Indonesië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier op onze foto- en video presentatie:  

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 965,-
advies op maat offerte

Bezoek verschillende Indonesische eilanden

Combineer Java en/of Bali met een andere eilanden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know