Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Eilandhoppen

Sumatra

1 Aankomst Medan Vlucht

Je komt aan op de luchthaven van Medan. Je ontmoet jouw gids die je naar je hotel in Medan rijdt voor je eerste overnachting.

2 Medan - Bukit Lawang 91 km

’s Ochtends maak je met de gids een stadswandeling door de hoofdstad Medan. Later op de dag vertrek je naar de rubber- en palmolieplantages nabij Bukit Lawang.

3 Bukit Lawang 0 km

Vandaag ga je naar het orang oetan opvangcentrum, waar de orang oetans vrolijk van boom naar boom slingeren. Je gaat met een ranger op pad om het regenwoud te verkennen.

4 Bukti Lawang - Berastagi 115 km

Via het heuvelachtige landschap van Bukit Barisan National Park en de Lumbhini Pagoda bereik je Berastagi.

5 Berastagi - Samosir 161 km

Vanuit Berastagi maak je een prachtige reis langs Tongging Hill en de Sipiso waterval. Uiteindelijk kom je aan bij het indrukwekkende Lake Toba. Je overnacht op het eiland Samosir.

6 Samosir 0 km

Vandaag staat de Sumatraanse cultuur centraal. Je bezoekt de typische Batak dorpen zoals Ambarita en Simanindo. Later op de dag bezoek je het eiland Tao waar je een frisse duik kunt nemen.

7 Samosir - Sipirok 203 km

Je zet koers richting Sipirok. Onderweg bekijk je de koffie- en ananasplantages, lokale markt van Balige, de schitterende Sigura Gura waterval en de warmwaterbronnnen van Sipoholon.

8 Sipirok - Bukittinggi 325 km

Je reist door het regenwoud (met kokosnoot plukkende aapjes) naar Bukittingi. Je passeert veel vanille-, peper- en kaneelplantages. Bij Bonjol steek je de evenaar over.

9 Bukittinggi 0 km

’s Ochtends vertrek je naar de Minangkabau hooglanden met de iconische kanovormige daken. Je bezoekt ook Fort de Cock, Sianok Canyon en het Maninjau kratermeer.

10 Vertrek Bukittinggi Vlucht

Via de Lembah Anai waterval en de rijstvelden van Kiambang ga je naar de luchthaven van Padang voor je vlucht naar een volgende bestemming.

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 965,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden én chauffeur. De prijs is exclusief intercontinentale vluchten. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 965,-
advies op maat offerte

Bezoek verschillende Indonesische eilanden

Combineer Java en/of Bali met een andere eilanden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know