Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Indonesië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Stadsrondleiding Makassar (voor een rondreis Sulawesi)
Stadstour Makassar
Makassar is de trotse hoofdstad van Sulawesi. Een gids brengt je naar de hoogtepunten van de stad en je zult dan ook merken dat Makassar nog erg veel Nederlandse invloeden kent. De VOC had hier lange tijd een belangrijke handelspost voor het vervoeren van specerijen. Het hoogtepunt van de  
Indicatieprijs:    € 22,- p.p.
Duur:               Circa 3 uur

Stadsrondleiding Medan (voor een rondreis Sumatra)
Stadstour Medan
Ontmoet je gids die je bij je hotel komt ophalen voor een stadsrondleiding per minibus door één van de grootste steden van Sumatra. De rondleiding staat bol van de bezienswaardigheden die je één voor één zult gaan bekijken. Enkele hoogtepunten zijn het Paleis van de Sultan, de Grote Moskee, de Sri Mariamman Tempel en Kampung Keling. De gids neemt je mee naar de belangrijkste bezienswaardigheden en zal er interessante informatie over geven.  
Indicatieprijs:    € 45,- p.p.
Duur:               Circa 5 uur

Duiken bij Komodo National Park (voor een rondreis Flores & Komodo)
Duiken bij Komodo
Stap in de haven van Labuan Bajo aan boord van een speciale duikboot. Deze boot brengt je naar de mooiste duiklocaties van Komodo National Park, dat bekend staat als één van de beste duikbestemmingen ter wereld. Met deze dagtrip kun je duiken bij twee verschillende koraalriffen. Onder water zul je gegarandeerd versteld staan van de kleurrijke koralen en alle bijzondere vissen, zoals mantaroggen. Een lunch en drankjes is inclusief de prijs en de hele dag zul je begeleid worden door een professionele duikinstructeur.  
Indicatieprijs:    € 81,- p.p.
Duur:               Circa 10 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 965,-
advies op maat offerte

Bezoek verschillende Indonesische eilanden

Combineer Java en/of Bali met een andere eilanden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know