Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Familierondreis Indonesië

Indonesië is een ideale bestemming om samen met je kinderen te ontdekken! Vooral het eiland Bali leent zich perfect voor plezier met het hele gezin.  

Een actief dagje uit beleef je in het Treetop Adventure Park waar je van boomtop naar boomtop klimt. Wat dacht je van aapjes kijken bij Monkey Forest of een ritje op de rug van een olifant in de Taro Jungle! Sluit je vakantie in Indonesië spetterend af bij het Waterbom Park, het beste waterpretpark van Azië.

Door goede hotels te kiezen, die voorzien zijn van faciliteiten voor jong en oud, zorgen we ervoor dat je na een dag van activiteiten en reizen lekker kunt genieten. Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier op onze foto- en video presentatie:Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Indonesië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.235,-
advies op maat offerte

Ideale route samen met je kinderen

Ontdek Indonesië met het hele gezin

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know