Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Familierondreis Indonesië

Java & Bali Familierondreis

1 Aankomst Jogjakarta Vlucht

Je komt vandaag aan op de luchthaven van Jogyakarta. Je ontmoet jouw gids die je naar het hotel rijdt voor je eerste overnachting.

2 - 3 Jogjakarta 0 km

Vanuit Jogyakarta reis je naar het hindoeïstische tempelcomplex Prambanan. Vervolgens bezoek je het paleis van de Sultan in het centrum van Jogyakarta. Op dag 3 maak je een dagexcursie naar het tempelcomplex Borobudur. Het grootste boeddhistische bouwwerk ter wereld is voor velen hét hoogtepunt van een rondreis door Indonesië.

4 Jogjakarta- Denpasar - Kuta Vlucht

Je gaat naar de luchthaven van Jogjakarta voor een binnenlandse vlucht naar Denpasar. Op naar Bali. Een paar heerlijke stranddagen bij de badplaats Kuta staan op het programma.

5 - 6 Kuta 0 km

Geniet van zon, zee en strand aan de zuidkust van Bali.

7 Kuta - Ubud 39 km

Een dag vol hoogtepunten! Allereerst bezoek je Tegenungan waterval, waarna je naar het vlinderpark Kemenuh rijdt. Je sluit de dag af bij de Goa Gajah olifantengrot.

8 - 9 Ubud 0 km

De omgeving van Ubud heeft je zo ongelofelijk veel te bieden. Ga apen kijken bij Monkey Forest of maak trekkingen door de groene natuur. Op dag 9 kun je van boomtop naar boomtop klimmen in het Treetop Adventure Park. Een actief dagje uit voor het hele gezin met parcoursen voor jong en oud.

10 Ubud - Tabanan 44 km

Vandaag ga je langs bij één van de mooiste tempels op Bali: de Pura Batukaru. Je sluit de dag af bij de rijstvelden van Jatiluwih.

11 Tabanan - Banyuwedang 90 km

Je vertrekt vanuit Tabanan naar het plaatsje Banuwedang. Je hebt hier prachtige warmwaterbronnen en een hagelwit zandstrand waar je kunt relaxen.

12 Banyuwedang 0 km

Een vrije dag om heerlijk te genieten van zon, zee en strand.

13 Banyuwedang - Lembongan Island Cruise

Je reist naar de haven van Sanur. Met de boot ga je naar het eiland Lembongan.

14 - 15 Lembongan Island 0 km

Het eiland Lembongan is een heerlijke afsluiting van je rondreis door Indonesië. Lembongan kent bovendien uitstekende snorkel- en duikmogelijkheden.

16 Vertrek Lembongan Vlucht

Met de boot ga je naar de haven van Sanur. Je vertrekt naar de luchthaven van Denpansar. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 1.235,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden én chauffeur. De prijs is exclusief intercontinentale vluchten. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.235,-
advies op maat offerte

Ideale route samen met je kinderen

Ontdek Indonesië met het hele gezin

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know