Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Het Beste van Java & Bali

Deze rondreis laat je het beste van de twee bekendste eilanden van Indonesië zien! Geniet van de overweldigende tempelcomplexen Borobudur en Prambanan op Java en het pittoreske Ubud  op Bali. Voeg een extra eiland toe aan je rondreis door Indonesië, zoals het rustige en natuurlijke eiland Lombok of eindig met een heerlijke strandverlenging op het paradijselijke Gili. 

Als maatwerkspecialist passen wij rondreizen aan op basis van jouw wensen. Voor elk reisgezelschap en prijsniveau denken wij mee in de meest geschikte rondreis. Kies jij ervoor om in zo kort mogelijke tijd alle hoogtepunten mee te pikken of reis je liever in een rustiger tempo? Bespaar je liever wat kosten door met de trein te reizen in plaats van een binnenlandse vlucht? Of kies je ervoor om te verblijven in topaccommodaties? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis door Indonesië! 

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier op onze foto- en video presentatie:  Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Indonesië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.995,-
advies op maat offerte

Indonesië op haar best

De hoogtepunten van Java & Bali in één route

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know