Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Het Beste van Java & Bali

Highlights van Java & Bali

1 Aankomst Jakarta Vlucht

Je komt vandaag aan op de luchthaven van Jakarta. Je ontmoet jouw gids die je naar het hotel rijdt voor je eerste overnachting.

2 Jakarta - Bandung 150 km

Vandaag reis je door de binnenlanden van Java naar Bandung. Onderweg bezoek je de theeplantages van Ciater en maak je een stop bij de prachtige Tangkuban Perahu vulkaan.

3 Bandung 0 km

Bandung is een van de grootste steden op Java. Tijdens een stadswandeling onder begeleiding van een gids kom je langs historische gebouwen waarvan veel in Art Deco stijl.

4 Bandung - Jogjakarta 396 km

In alle vroegte stap je in de Lodaya Pagi voor een treinreis naar Yogyakarta. Een reis van ongeveer acht uur door groene valleien en rijstvelden brengt je in Yogyakarta.

5 - 6 Jogjakarta 0 km

Met een gids maak je een dagexcursie naar het tempelcomplex Borobudur. Het grootste boeddhistische bouwwerk ter wereld is voor velen hét hoogtepunt van een rondreis door Indonesië. Op dag 6 bezoek je het schitterende tempelcomplex Prambanan. Later op dag neem je ook nog een kijkje bij het Huis van de Sultan in het centrum van Yogyakarta.

7 Jogjakarta - Bromo 377 km

’s Ochtends vroeg stap je op de trein naar het plaatsje Jombang. Een transferbus brengt je naar je accommodatie nabij de bekendste vulkaan van Indonesië: Bromo.

8 Bromo - Mount Ijen 248 km

Voor zonsopgang wandel je naar de top van de vulkaan Bromo. Wanneer je de eerste zonnestralen van de dag aan de rand van de krater ziet opkomen beleef je een magisch moment.

9 Mount Ijen - Pemuteran Cruise

Eenzelfde ervaring beleef je bij Mount Ijen met haar kratermeren. ’s Middags laat je Java achter je en vertrekt je per boot naar het prachtige Bali.

10 - 11 Pemuteran 0 km

Het is tijd om even bij te komen van je rondreis op het strand van het kleinschalige badplaatsje Pemuteran. Pemuteran is een fantastische duik- en snorkellocatie. De onderwaterwereld trakteert je op koralen en zeedieren in allerlei kleuren en vormen.

12 Pemuteran - Ubud 115 km

Vandaag zet je koers richting Ubud. Onderweg bezoek je samen met een gids het Bratan meer, de lokale markte van Bedugul en de unieke Pura Ulun Danu Bratan tempel.

13 - 14 Ubud 0 km

Een dag vol hoogtepunten! Vanuit Ubud bezoek je de schitterende Tegenungan waterval, de olifantengrot Goa Gajah, de Gunung Kawi tempel en maak je rituele wassingen bij de Pura Tirta Empul mee. Op dag 14 kun je apen gaan bekijken bij Monkey Forest, trekkingen door de groene natuur maken of een relaxte spabehandeling nemen.

15 Ubud - Lembongan Cruise

Vanuit de haven van Sanur maak je de oversteek naar het eiland Nusa Lembongan. Dé perfecte tropische afsluiting van je rondreis door Indonesië.

16 - 17 Lembongan 0 km

De relaxte sfeer op het eiland zorgt ervoor dat je je helemaal kan ontspannen. Doe tijdens je verblijf verschillende leuke stranden aan zoals Dream Beach, Secret Beach en Mushroom Beach. Snorkel- en duikliefhebbers zullen zich op Lembongan niet vervelen! De nabijgelegen koraalriffen zijn adembenemend.

18 Vertrek Lembongan Vlucht

Je neemt de boot terug naar de haven van Sanur, waarna je vervolgens naar de luchthaven vertrekt. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 1.995,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden én chauffeur. De prijs is exclusief intercontinentale vluchten. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.995,-
advies op maat offerte

Indonesië op haar best

De hoogtepunten van Java & Bali in één route

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know