Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Bromo

Bromo

De bekendste Indonesische vulkaan

Indonesië is het land van de vulkanen, want vrijwel alle eilanden zijn ontstaan door vulkanische activiteit. Van alle 400 Indonesische vulkanen is de Bromo vulkaan de bekendste. De uitbarstingen van deze vulkaan op Java hebben een schitterend maanlandschap veroorzaakt.  Nog regelmatig komen er uit de vulkaan kleine rookwolken.

Deze Bromo vulkaan is 2.393 meter hoog en de krater van de vulkaan is maar liefst 10 kilometer breed, kortom gigantisch! De grootsheid van de Bromo kan je het beste zo vroeg mogelijk in de ochtend bewonderen. De eerste zonnestralen van de dag op de Bromo vulkaan zijn magisch. Je kan deelnemen aan een excursie waarbij je de zonsopkomst vanaf de Penanjakan berg kan bezichtigen. Schrik niet: bij dit soort excursies wordt je om half 4 ’s nachts al opgehaald, anders ben je te laat voor de zonsopgang. Het vroege opstaan loont zeer zeker! Na zonsopgang kan je naar de voet van de vulkaan rijden om dit buitenaardse landschap van dichtbij te bekijken.

 • Relatief gemakkelijk te beklimmen 
 • Bekendste vulkaan van Indonesië
 • De zonsopgang vanaf de krater is betoverend
Tip!
Inge van Esch

Beklim de Bromo vulkaan! Het niveau van de beklimming is niet al te zwaar, waardoor je als beginnende bergbeklimmer de top van de vulkaan kan bereiken. In ongeveer twee uur sta je op het hoogste punt van de vulkaan en heb je een magistraal uitzicht ove

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.995,-
advies op maat offerte

Indonesië op haar best

De hoogtepunten van Java & Bali in één route

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know