Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Ubud

Ubud

Bergdorp in het hart van Bali

In het hart van Bali ligt het idyllische Ubud. Hier word je niet overlopen door toeristen, maar er heerst een heerlijke serene rust over dit sfeervolle bergdorpje. De natuur in de omgeving van Ubud is adembenemend en prachtig groen. De natuur van Ubud kenmerkt zich vooral door de vele rijstterrassen die tegen de heuvels op elkaar liggen. Het is een ideaal gebied om korte- en lange wandel- en fietstochten te maken.  

Ubud is ook een perfecte plek om in contact te komen met de Balinese cultuur. Dit ontdek je met een bezoek aan de kleurrijke markten, een traditionele dansvoorstelling of met een deelname aan één van de vele cursussen. In Ubud worden namelijk volop kook-, yoga-, houtbewerking- en schilderlessen aangeboden.

De bekendste attractie van Ubud is Monkey Forest. Op het eerste gezicht zien de honderden apen er in dit stuk jungle er lief uit, maar vergis je niet, want de apen zijn ontzettend brutaal. Alles wat los en vast zit weten ze te pakken. Ben dus alert op je spullen want voor je het weet zie je jouw spullen terug in het apenbos. Andere populaire bezienswaardigheden in de omgeving van Ubud zijn de tempels Gunung Kawi, Tirta Empul en Goa Gajah.

 • Topattractie: Monkey Forest
 • Ervaar de Balinese cultuur
 • Felgroene rijstterrassen in de omgeving
Tip!
Inge van Esch

De Campuhan Ridge Walk in Ubud is een prachtige wandeltocht langs de felgroene rijstvelden. Vooral de Tegalalang rijstterrassen behoren tot één van de mooiste natuurlandschappen van Indonesië. 

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.995,-
advies op maat offerte

Indonesië op haar best

De hoogtepunten van Java & Bali in één route

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know