Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Indonesië Deluxe

Java & Bali Deluxe

1 Aankomst Jakarta Vlucht

Je komt vandaag aan op de luchthaven van Jakarta. Je ontmoet jouw gids die je naar het Sultan Jakarta hotel rijdt voor je eerste overnachting.

2 Jakarta - Bandung 151 km

Na een bezoek aan de oude haven van Sunda Kelapa reis je door de Javaanse binnenlanden naar Bandung. Onderweg ga je langs bij de botanische tuinen van Bogor. Je overnacht in het Padma Bandung Hotel.

3 Bandung 0 km

Op het programma staat een beklimming naar de krater van de bekende vulkaan Tangkuban Perahu. Op de terugweg bezoek de theeplantages van Ciater en het dorp Padasuka waar Angklung muziek wordt gemaakt met bamboe instrumenten.

4 Bandung - Pangandaran 185 km

Vandaag breng je een bezoek aan Naga Village. Tussen het groene landschappen ligt dit kleine authentieke dorpje waar je een uniek inkijkje krijgt in de Javaanse cultuur. Je verblijft in het Java Cove Beach Resort.

5 Pangandaran 0 km

’s Ochtends heb je de mogelijkheid om met een gids het regenwoud van Pananjung Nature Reserve te verkennen. Later op de dag maak je een boottocht over de adembenemend mooie Green Canyon.

6 Pangandaran - Losari 269 km

Op het station van Banjar neem je de trein naar Yogyakarta. Daarna word je per transferbus naar je hotel Mesa Stila gebracht.

7 Losari 0 km

Samen met een gids reis je naar het Dieng Plateau. Het wonderschone landschap van dit plateau bestaat uit tempels, vulkaankraters en prachtige meren.

8 Losari - Jogjakarta 104 km

Met een gids maak je een dagexcursie naar het tempelcomplex Borobudur. Het grootste boeddhistische bouwwerk ter wereld is voor velen hét hoogtepunt van een rondreis door Indonesië.

9 Jogjakarta 0 km

Vandaag bezoek je het schitterende tempelcomplex Prambanan. Later op dag neem je ook nog een kijkje bij het Huis van de Sultan in het centrum van Yogyakarta. Je overnacht in The Phoenix Hotel.

10 Jogjakarta - Bromo 417 km

Vanuit Yogyakarta reis je met de trein naar Jombang. Per transferbusje word je naar het Jiwa Jawa Resort nabij de voet van de vulkaan Bromo gebracht.

11 Bromo - Ijen 248 km

Voor zonsopgang rij je voor een groot deel per jeep naar de top van de vulkaan Bromo. Het laatste stuk zal je wandelend af moeten leggen. Wanneer je de eerste zonnestralen van de dag aan de rand van de krater ziet opkomen beleef je een magisch moment. Later op de dag wordt je naar het Ijen Resort & Villas gebracht.

12 Ijen - Jimbaran Cruise

Eenzelfde ervaring beleef je bij Mount Ijen met haar kratermeren. ’s Middags laat je Java achter je en vertrekt je per boot naar het prachtige Bali. Je verblijft de komende dagen in het Belmond Jimbaran Puri Resort.

13 - 16 Jimbaran 0 km

Vanuit je luxueuze cottage of villa ben je binnen no-time op één van de mooiste stranden van Bali. Een ideale afsluiting van je rondreis door Indonesië!

17 Vertrek Jimbaran Vlucht

Je vertrekt naar de luchthaven van Denpasar. De rondreis zit erop. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 3.075,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in luxe hotels of lodges met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden én chauffeur. De prijs is exclusief intercontinentale vluchten. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 3.075,-
advies op maat offerte

Logeer in de meest prachtige resorts

Reis in alle luxe door Indonesië

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know