Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Indonesië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Balletvoorstelling Ramanyana bij Prambanan
Balletvoorstelling Ramanyana
Laat je onderdompelen in de Javaanse cultuur met een Ramanyana balletvoorstelling bij de tempels van Prambanan. Maar liefst 200 muzikanten en dansers dragen bij aan een topvoorstelling dat gebaseerd is op een verhaal uit de hindoeïstische cultuur. In de voorstelling komen typisch Javaanse kenmerken terug, zoals de klederdracht en muziek. Geniet van een avondje entertainment met een culturele twist!  
Indicatieprijs:    € 20,- p.p.
Duur:               Circa 1,5 uur
 

Quad rijden op Bali
Quad rijden op Bali
Verken Bali per quad! Met een quad, ook wel bekend als een ATV, doorkruis je de binnenland van Bali. Je komt langs groene rijstvelden, authentieke dorpjes, junglegebieden en bamboebossen. Bij de start van de tocht krijg je een instructie hoe je de quad dient te besturen. Wanneer je de besturing van de quad onder de knie hebt kun je de gids volgen. Jullie zullen samen een prachtige route afleggen en onderweg stoppen bij mooie uitzichtpunten. Na een avontuurlijke tocht staat er een heerlijke lunch voor je klaar! 
Indicatieprijs:    € 40,- p.p.
Duur:               Circa 6 uur

Ubud Swing & Tour 
Ubud Swing Tour
Ubud is misschien wel het meest knusse stadje van Indonesië. Alle reden dus om Ubud te verkennen. Met deze dagexcursie ervaar je de cultuur én natuur van Ubud. Eerst breng je samen met een gids een bezoek aan twee authentieke Batik-dorpen. Je ontmoet er de lokale bevolking en krijgt er een kijkje in het dagelijkse leven. Aansluitend ga je naar de Ubud Swing. Dit is een grote schommel waarbij je tientallen meters boven de groene rijstterrassen kunt schommelen en genieten van een magisch uitzicht. Vervolgens bezoek je het beroemde Monkey Forest waar honderden apen leven, je krijgt een rondleiding bij de rijstterrassen en de gids neemt je meer naar enkele bijzondere watervallen. Deze dagexcursie is leuke activiteit om Ubud in al haar facetten te beleven.
Indicatieprijs:    € 39,- p.p.
Duur:               Circa 10 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 3.075,-
advies op maat offerte

Logeer in de meest prachtige resorts

Reis in alle luxe door Indonesië

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know