Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Indonesië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Ubud Swing & Stadstour 
Ubud Swing Tour
Ubud is misschien wel het meest knusse stadje van Indonesië. Alle reden dus om Ubud te verkennen. Met deze dagexcursie ervaar je de cultuur én natuur van Ubud. Eerst breng je samen met een gids breng een bezoek aan twee authentieke Batik-dorpen. Je ontmoet er de lokale bevolking en krijgt er een kijkje in het dagelijkse leven. Aansluitend ga je naar de Ubud Swing. Dit is een grote schommel waarbij je tientallen meters boven de groene rijstterrassen kunt schommelen en genieten van een magisch uitzicht. Vervolgens bezoek je het beroemde Monkey Forest waar honderden apen leven, je krijgt een rondleiding bij de rijstterrassen en de gids neemt je meer naar enkele bijzondere watervallen. Deze dagexcursie is leuke activiteit om Ubud in al haar facetten te beleven.
Indicatieprijs:    € 39,- p.p.
Duur:               Circa 10 uur

Tempelbezoek aan Tanah Lot
Tanah Lot
De Tanah Lot tempel is misschien wel de mooiste tempel op het eiland Bali. De ligging van deze tempel op een rots in de oceaan maakt de Tanah Lot erg bijzonder. Een gids, die tevens je chauffeur is, haalt je op bij je hotel om je naar deze belangrijke bezienswaardigheid te brengen. Na aankomst bij Tanah Lot leidt de gids je rond en zal je voorzien van interessante informatie.
Indicatieprijs:    € 25,- p.p.
Duur:               Circa 5 uur

Surfles op het strand van Kuta  
Surfles Kuta
Heb jij wel eens surfers over de meest hoge golven zien surfen? En wil je dit eens zelf proberen? Dan ben je op het strand van Kuta aan het juiste adres. Onder begeleiding van een professionele surfleraar worden het hele jaar door lessen aangeboden voor alle leeftijden. Je leert bijvoorbeeld hoe je de beste golven kunt pakken en hoe je kunt gaan staan op een surfplank. De surfleraar zorgt voor een wetsuit en surfplank. Geniet van een dagje aan één van de mooiste stranden van Bali! 
Indicatieprijs:    € 31,- p.p.
Duur:               Circa 2,5 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.235,-
advies op maat offerte

Ideale route samen met je kinderen

Ontdek Indonesië met het hele gezin

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know