Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Avontuurlijk Borneo

De hoogtepunten van Sabah en Sarawak in één route


Sarawak is een natuurreservaat waar mens en dier nog in harmonie samenleven. Je vindt hier onder andere de Iban en de Bidayuh die dit stukje paradijselijk regenwoud delen met o.a. de neusapen en de orang oetans. Natuur in optima forma dus. Stadjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en waar je als toerist zelf de bezienswaardigheid bent. Dat is Sarawak in al zijn puurheid, en die puurheid ga je met ons leren kennen.

Fietsen, kayakken en wandelingen bieden je prima opties om echt te genieten van de rust van Sarawak. Vlak voordat Sarawak geografisch overgaat in Sabah kan je nog het unieke grottenstelsel rond Mulu gaan zien, en het fraaie Lambir Hills National Park bij Miri.

Sabah heeft twee centra (Kota Kinabalu en Sandakan) waarvandaan de avonturen mooi verdeeld worden. Aan de ene kant Kota Kinabalu, met natuurijk de beklimming van Mount Kinabalu en de ruige Crocker Range waar je prima trekkings kunt doen, maar ook moeten we hier de mooie eilandjes net voor de kust niet vergeten waar het prima snorkelen is. En aan de andere kant Sandakan, waarvandaan je naar Sepilok, Turtle Island, Danum Valley en Tabin Wildlife Reserve kunt gaan. Borneo moet je beléven!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Maleisië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.427,-
advies op maat offerte

Combineer Sabah & Sarawak

Voor de echte actievelingen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know