Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Sukau Wildlife Safari

Sukau Wildlife Safari

Natuurpracht ten top!

Wanneer je het Sukau Rainforest wilt bezoeken raden we je een 3-daagse trip aan. Deze begint met een bezoek aan het Sepilok Orang Utan Centre en het Borneo Sun Bear Conservation. Aansluitend is er een lunch in het centrum van Sandakan, waarna je naar de jetty wordt gebracht. Daar ligt de speedboot waarmee je in 2,5 uur, via de Kinabatangan rivier, naar Sukau vaart. De kans is zeker niet uitgesloten dat je al onderweg olifanten kunt spotten!

's Middags kom je aan in de Sukau Rainforest Lodge en bij zonsondergang maak je al de eerste riviercruise op zoek naar de vele diersoorten die hier voorkomen zoals: olifanten, neusapen, orang-oetans, varanen, krokodillen en veel bijzondere vogelsoorten. De 2e dag word je om 6.00 uur gewekt, staat er een ontbijt voor je klaar en ga je genieten van de zonsopkomst en het uitdampen van de regenwoud. Dit is ook het moment voor het spotten van de vele bijzondere vogels in dit gebied. In de middag maak je wederom een riviercruise. Op dag 3 verlaat je na het ontbijt het resort en heb je een paar prachtige dagen achter de rug vol natuurlijke hoogtepunten. 

 • Ongekend mooie riviercruises
 • Geheel verzogd 3-daags arrangement 
 • Inclusief het Sepilok Orang Utan Centre en het Borneo Sun Bear Conservation
Tip!
Inge van Esch

De tocht naar Sukau, over de Kinabatangan rivier, is een bijzondere ervaring, zeker als je tot de gelukkige behoort die onderweg al de Pigmee olifanten voorbij ziet komen.

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 2.427,-
advies op maat offerte

Combineer Sabah & Sarawak

Voor de echte actievelingen

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know