Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Sabah Panorama

De hoogtepunten van Sabah in één route


Sabah, ook wel “Land onder de Wind” genoemd, is de op één na de grootste staat van Maleisië. In deze, meest noordelijk gelegen deelstaat van Maleisisch Borneo, wordt “Natuur” nog met een hoofdletter geschreven. Sabah is ook “Adventure” voor bergbeklimmers en rafters. Met hagelwitte stranden en azuurblauwe zee is Sabah een paradijs voor duik- en snorkelliefhebbers.

De “Natuur” laat zich onder andere van zijn goede kant zien aan de Kinabantanganrivier, waar je per boot of overland naar de Sukau Rainforest Lodge gaat en vanaf het water de dieren gaat spotten. Danum Valley’s primaire regenwoud is een andere trekpleister van formaat. De diversiteit aan flora en fauna is er indrukwekkend! Tabin Wildlife Reserve biedt een ‘safari-ervaring’ in secundair regenwoud, compleet met vulkanische modderpoelen, waar het Sepilok natuurreservaat zorgt voor opvang en bescherming van orang oetans en de sunbears.

Waterpret? Te over. Je kunt uitstekend duiken  op Lankayan en Kapalai (Oost Sabah), waar je voor de kust van Kota Kinabalu in het Tunku Abdul Rahman Marine Park prima kunt duiken en snorkelen bij onder andere Gaya Island . Het “Avontuur” zit onder andere in de beklimming van Mount Kinabalu, een meerdaagse trekking in de Crocker Range, maar ook in quadbiking en raften!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie: 

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Maleisië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 3.360,-
advies op maat offerte

Natuur, avontuur en paradijs

Ontdek Sabah als onderdeel van Maleisisch Borneo

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know