Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Maleisië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Raften in Kota Kinabalu
Raften Kota Kinabalu
Vanuit Kota Kinabalu word je per minibus naar een nabijgelegen rivier gebracht voor een avontuurlijke activiteit. Je gaat namelijk raften over één van Borneo’s wildste rivieren. Van de instructeur krijg je allerlei materialen zoals een wetsuit, een helm en een peddel. Na een korte veiligheidsinstructie begin je eerst met een rustig stuk van de White Water River om de techniek onder de knie te krijgen. Vervolgens is het tijd voor het echte werk en ga je de woeste en kolkende rivierdelen tegemoet. Samen probeer je de raftboot recht te houden en niet overboord te vallen! 
Indicatieprijs:    € 53,- p.p.
Duur:               Circa 8 uur

Scuba duiken bij het Abdul Rahman Marine Park
Scuba duiken Abdul Rahman Marine Park
Ontdek Borneo’s mooiste koraalriffen met een Scuba Diving-dagcursus. Per boot vertrek je naar het Abdul Rahman Marine Park. Voordat je kunt gaan duiken word je uitgebreid geïnstrueerd door een gecertificeerde duikinstructeur. De duikinstructeur legt je de basisbeginselen van het duiken uit. Samen met de duikinstructeur begin je in ondiepe wateren met duiken, waarna je bij de prachtige koraalriffen kunt duiken. Deze dagexcursie is inclusief boottochten, professionele instructie van een duikleraar, lunch, duikuitrusting en duiken bij twee verschillende koraalriffen. Voor deze dagexcursie heb je geen duikbrevet nodig, waardoor het wel heel aantrekkelijk is om dit uit te proberen! 
Indicatieprijs:    € 84,-p.p.
Duur:               Circa 8 uur


Quad rijden in de Kiulu vallei 
Quad rijden Kiulu vallei
Vanuit Kota Kinabalu word je per minibus naar het achterland van deze grote stad gebracht. De Kiulu-vallei is het decor waar je zult gaan quadrijden. Het landschap in de vallei is erg divers, zo zul je junglegebieden doorkruisen en langs rijstvelden, rivieren en authentieke dorpjes rijden. Het quadrijden wordt begeleid door een gids die deze vallei op zijn duimpje kent. Onderweg maak je tussenstops en zal de gids je vertellen over de natuur en de cultuur van Sabah.  Met dit quad-avontuur kom je op plekken waar weinig andere toeristen komen, en dat maakt deze activiteit extra bijzonder. 
Indicatieprijs:    € 88,- p.p.
Duur:               Circa 6 uur 

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 3.360,-
advies op maat offerte

Natuur, avontuur en paradijs

Ontdek Sabah als onderdeel van Maleisisch Borneo

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know