Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

West Maleisië

De hoogtepunten van West Maleisië in één route


Maak kennis met veelzijdig Maleisiё. Je rondreis begint in historisch Melaka, je bezoekt de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur en je brengt twee nachten door in Taman Negara National Park. In de Cameron Highlands kan je genieten van de glooiende theeplantages en in Georgetown, op het eiland Penang, bezoek je de mooiste tempels van Maleisiё.

West Maleisië trakteert je ook op prachtige stranden. Langkawi  biedt meer dan voldoende mooie hotels en resorts, en je kunt er uiteraard ook de sensationele Skybridge bezoeken. Tussen Kuala Lumpur en Penang hebben we een mooi resort op het rustige Pangkor Laut geselecteerd. Tot slot mogen de Perhentian Islands niet ontbreken. Ze geven je een ‘bountygevoel’ aan het einde van je reis. Maar ook fraaie en luxe resorts in Dungun en Kuantan zijn een uitstekende strandafsluiter van je reis. Keus genoeg!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Maleisië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.089,-
advies op maat offerte

Maak kennis met veelzijdig Maleisië

Zet jouw eerste stap in Zuid-Oost Azië

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know