Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Langkawi Island

Langkawi Island

Hét vakantieparadijs

Langkawi is voor velen een vakantie paradijs. Aan de mooie stranden vind je luxueuze hotels en resorts. Langkawi is een ideale bestemming voor honeymooners en rustzoekers. In tegenstelling tot Penang is Langkawi een relatief rustig eiland. Pantai Cenang Beach is absoluut de beste locatie om te verblijven. Behalve de mooie resorts zijn hier gezellige winkeltjes, pubs en lokale restaurants. Overigens is Langkawi belastingsvrij.

Langkawi is zo groot als de provincie Utrecht en heeft maar één stad:“Kuah”. Voor de rest bestaat Langkawi uit heuvels, valleien, bergen, jungle, watervallen, rijstvelden, authentieke dorpjes en stranden. Naast prachtige natuur en mooie stranden heeft Langkawi een schat aan interessante bezienswaardigheden. Voor wat sightseeing huur je een auto, scooter of fiets. Of maak een boottocht door de mangrove of ga zeilen op de Andaman zee. Verder zijn er mogelijkheden om te kajakken, mountainbiken of paard te rijden door de natuur of langs het strand.

Wat je zeker niet mag missen op Langkawi is een wandeling op grote hoogte: de Sky Bridge. Je komt hier via Cable Car, een kabelbaan van 2,2 kilometer die vertrekt vanuit Oriental Village aan de noordwestzijde van het eiland. In 15 minuten kom je aan op de top van Mount Machinchang. De uitzichten zijn adembenemend want de top ligt op 700 meter hoogte. Boven aangekomen kun je de Sky Bridge bewandelen en genieten van een ongekend uitzicht.

Langkawi Island bezoek je per boot (ca. 3 uur) of met een korte binnenlandse vlucht (30 minuten). 

 • Hotspot: Sky Bridge 
 • Ontspannen aan de rustige stranden
 • Het ultieme vakantieparadijs van Maleisië 
Tip!
Inge van Esch

Het klimaat in Maleisiё is subtropisch, de gemiddelde temperatuur ligt altijd rond de 28 graden. Heerlijk voor een diner op het strand!

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.089,-
advies op maat offerte

Maak kennis met veelzijdig Maleisië

Zet jouw eerste stap in Zuid-Oost Azië

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know