Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Taman Negara

Taman Negara

De oudste jungle ter wereld

De Taman Negara is de oudste jungle ter wereld en bestaat uit ongeschonden regenwoud. Wetenschappers gaan uit van meer dan 130 miljoen jaar en beweren dat de Taman Negara ouder is dan de jungle gebieden in Afrika en Zuid-Amerika. Tijdens je bezoek aan dit park overnacht je in een parkchalet van het Mutiara Taman Negara Resort. Deze zijn eenvoudig maar van alle gemakken voorzien. Beleef Azië heeft in Taman Negara een eigen gids die alle trekkingen en activiteiten verzorgd. Op de dag van aankomst maak je na het avond diner al een wandeling om kennis te maken met “het nachtleven” en de jungle geluiden. 

In Taman Negara National Park zijn veel activiteiten te ondernemen. Zo kun je een trekking maken naar Teresik Hill of de 500 meter lange en 25 meter hoge Canopy Walkway (hangbrug) beklimmen. In beide gevallen heb je een fantastisch uitzicht over het regenwoud.

Per longboat maak je een schitterende boottocht naar Lata Berkoh. Hier is eventueel gelegenheid om een frisse duik te nemen in de heldere en schone rivier, die door de vele rotsblokken en stroming van het water een jacuzzi-effect heeft. 

Aan de oevers van de rivier zijn een aantal nederzettingen van de Orang Asli. In een schamele behuizing van palen en palmbladeren leven zij in hun eigen wereld. Jouw gids zal je informeren over deze, in Maleisië nog veel voorkomende stammencultuur.

 • Eeuwenoude bevolkingsstammen 
 • Oudste jungle ter wereld
 • Samen met een gids op ontdekkingstocht 
Tip!
Inge van Esch

Voor je bezoek aan dit park ligt in Kuala Tembeling een boot klaar voor een mooie, ruim 2,5 uur durende tocht naar Taman Negara.

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.089,-
advies op maat offerte

Maak kennis met veelzijdig Maleisië

Zet jouw eerste stap in Zuid-Oost Azië

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know