Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

West Maleisië & Borneo

Combineer West Maleisië en Borneo


In West Maleisiё bezoek je o.a. Kuala Lumpur, de prachtige theeplantages in de Cameron Highlands en historisch Georgetown op Penang Island. Afhankelijk van je wensen kunnen we de gewenste ‘draai’ geven aan je programma.

Sarawak is één groot natuurreservaat waar mens en dier nog in harmonie samenleven. Sarawak is puur, en o.a. het land van de Probiscus Monkey’s (neusaap) en de Orang Oetan. Sarawak kent nog geen massatoerisme en dat maakt de bestemming zo bijzonder. Hier kun je nog temidden van de lokale bevolking verblijven en genieten van de natuur rondom, waar zij uiteraard aan gewend zijn maar wel veel respect voor hebben. Actief bezig zijn op Sarawak kan in de vorm van een leuke fietstocht in Kuching, of kayakken in de jungle na een bezoek aan de orang oetans in Semenggoh.

Een bezoek aan Sabah betekent ‘natuur en avontuur’. Een overvloed aan primair en secundair regenwoud, apen, olifanten, vogels, schildpadden, en ook bergbeklimmen, raften en quadbiking maken Sabah tot een karaktervol onderdeel van Maleisisch Borneo.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Maleisië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.419,-
advies op maat offerte

Modern en authentiek in één land

Combineer het beste van twee prachtige regio's

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know