Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Semenggoh

Semenggoh

Oog in oog met Oerang Oetans

Het Semenggoh Wildlife Centre ligt op 3 kwartier rijden van Kuching. Dit is een open junglegebied waar orang oetans leven in de vrije natuur. De Orang-oetan eet van alles wat hij op zijn weg tegenkomt zoals vruchten die in bomen hangen, boomschors en zelfs insecten lust hij ook wel. Hij slingert van boom naar boom, en eet wat hij eten kan. Soms zit hij wel een hele dag in dezelfde boom, vooral als er allemaal lekkere vruchten in hangen. Zelfs eieren van vogels of andere dieren die in bomen een nest hebben worden vaak niet geschuwd.

Omdat niet het hele jaar vers fruit of rietsuiker voorhanden is, wordt dagelijks om 09.00 en 15.00 uur op één locatie extra fruit en rietsuiker neergelegd. Dit is het moment dat de orang-oetans zich laten zien en je de mooiste foto en/of filmbeelden kunt maken.

 • Leer meer over orang oetans 
 • Zie hoe deze beesten van boomtop naar boomtop slingeren 
Tip!
Inge van Esch

Park-rangers leggen op een speciaal gebouwd platform dagelijks fruit en rietsuiker neer. Dit is hét moment dat de orang-oetans zich laten zien en je de mooiste foto's kunt maken.

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.419,-
advies op maat offerte

Modern en authentiek in één land

Combineer het beste van twee prachtige regio's

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know