Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Maleisië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Boottocht bij zonsondergang voor de kust van Langkawi
Boottocht Langkawi
De zonsondergang bij het eiland Langkawi zijn echt indrukwekkend te noemen. En dit kun jij zelf beleven met een gave boottocht langs de kustlijnen van Langkawi. Geniet van de schitterende uitzichten en maak je mooiste foto’s van de vakantie wanneer de zon langzaam achter de horizon zakt en de lucht oranje kleurt. De uitzichten zijn niet het enigste waar jij van zult genieten, want deze boottocht is ook inclusief barbecue en drankjes. Proost met je reisgezelschap op een onvergetelijke rondreis!   
Indicatieprijs:    € 57,- p.p.
Duur:               Circa 3 uur

Observatiedek van de KL Tower
KL Tower Observatiedek
Deze hoge wolkenkrabber torent hoog boven de hoofdstad van Maleisië uit en behoort tot één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Kuala Lumpur. De KL Tower is een communicatietoren en is van grote afstand te zien. Bezoek het observatiedek op 421 meter hoog. Vanaf dit uitkijkplatform heb je een fenomenaal 360 graden uitzicht over de wereldstad Kuala Lumpur. Een aanrader is om dit ’s avonds te doen als de stad helemaal verlicht is!  
Indicatieprijs:    € 15,- p.p.
Duur:               Dagentree

Vuurvliegjes spotten in Kuala Selangor
Vuurvliegjes Kuala Selangor
Voor deze dagexcursie word je opgehaald in Kuala Lumpur en per minibus in een uurtje tijd naar Kuala Selangor gebracht. Eenmaal in Kuala Selangor bezoek je eerst verschillende bezienswaardigheden van deze historische stad, zoals het oude Fort Altingsburg. Voordat het hoogtepunt van de dag aanbreekt krijg je een typisch Maleisisch diner aangeboden. Na een heerlijk diner ga je naar het vissersdorpje Kampung Kuantan, op korte afstand van Kuala Selangor. Dit vissersdorpje herbergt de grootste kolonie vuurvliegjes ter wereld. Wanneer de avond is gevallen en het donker is stap je aan boord van een roeibootje. Een lokale roeier vaart je door het pikkedonkere mangrovebos waar plotseling duizenden lichtgevende vuurvliegjes tevoorschijn komen. Overal waar je kijkt zie je de unieke vuurvliegjes, fantastisch om mee te maken!      
Indicatieprijs:    € 57,- p.p.
Duur:               Circa 8 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl
  

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.419,-
advies op maat offerte

Modern en authentiek in één land

Combineer het beste van twee prachtige regio's

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know