Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Saloma Homestay

Saloma Homestay

Overnacht bij de Biyaduh-bevolking

Verblijf tijdens je rondreis door Sarawak in de Saloma Homestay. Je rijdt ongeveer 2 uur vanaf Kuching naar Kampung Sadir. Een rit langs dorpjes, rubberplantages en pepertuinen. 

Saloma is een Bidayuh, het huis waar je logeert staat midden in de natuur en heeft de vorm van een open boomhut. Het contact dat je met de Bidayuh hebt is bijzonder, van hen hoor je over hun manier van leven en denken, ver weg van wat wij 'beschaving' noemen. Vanuit de homestay kun je verschillende aciviteiten ondernemen. Er worden trekkings georganiseerd en je kunt een bezoek brengen aan een bosboerderij, een waterval en een matten- en mandenweverij. Het is dus een leerzaam en ook gezellig uitstapje. 

De kamers hier zijn uitgerust met een ventilator en een muskietenet. De badkamer deel je met drie kamers. Je verblijft op bais van volpension dus je maakt ook kennis met de lokale keuken. 

 • Leer meer over de traditionele ambachten
 • Maak kennis met een totaal andere cultuur
 • Overnacht temidden van schitterende natuur 
Tip!
Inge van Esch

Dit is een unieke ervaring om kennis te maken met de Bidayuh en hun eenvoudige leefwijze. Zij staan zó anders in het leven…

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.685,-
advies op maat offerte

Ervaar de puurheid van Maleisisch Borneo

Ontdek Sarawak als onderdeel van Maleisisch Borneo

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know