Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Singgahsana Village House

Singgahsana Village House

Een kleinschalig resort bij Damai Beach

The Village House is een kleinschalig resort met 12 kamers. Een mooie kamer, een zwembad, sfeervol restaurant en vooral de persoonlijke aandacht voor de gasten maakt dit resort zo bijzonder. Het Singgahsana is een plek om na je rondreis even te relaxen en te genieten van de serene rust. Het Singgahsana is ook een plek waar je heerlijk kunt eten of in de huisbar kunt genieten van een goed glas wijn. Een relaxdag om bij te komen van uw rondreis door Sarawak. 

Wil je toch actief zijn? Dan kun je in Singgahsana een Wetlands Tour (riviercruise) boeken in de omgeving van Santubong. Dit is de plaats waar je met een redelijke zekerheid rivierdolfijnen kunt spotten en vuurvliegjes kunt zien. Het is ook een gebied waar vaak krokodillen voorkomen en Probiscus Monkeys, oftewel neusapen.

 • Rustpunt tijdens óf na je rondreis 
 • Dagje relaxen aan het strand 
 • Of het natuurlijke binnenland verkennen
Tip!
Inge van Esch

Op enkele minuten van het Singgahsana Village House ligt het Sarawak Cultural Village. Hier kun je kennis maken met de woonvormen en bewoners van de verschillende cultuurgroepen op Sarawak.

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.685,-
advies op maat offerte

Ervaar de puurheid van Maleisisch Borneo

Ontdek Sarawak als onderdeel van Maleisisch Borneo

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know