Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Sabah Panorama

Sabah, Lankayan Island & Danum Valley

1 Aankomst Kota Kinabalu Vlucht

Je komt vandaag aan op de luchthaven van Kota Kinabalu. Je ontmoet jouw gids die je naar het hotel in Kota Kinabalu rijdt voor je eerste overnachting.

2 Kota Kinabalu km

De eerste echte dag kun je de stad Kota Kinabalu verkennen of genieten van een mooie snorkeltrip.

3 Kota Kinabalu km

Vandaag start je een tweedaagse excursie naar het Kota Kinabalu Park. Vaar met kano’s, bewonder watervallen en bezoek Mount Kinabalu. Je overnacht aan de rand van het park.

4 Kota Kinabalu km

Breng een bezoek aan het Kundasan War Memerial Park, Kinabalu Natural History Gallery en Mountain Garden. Samen met een gids wandel je door het koele bergbos.

5 Kota Kinabalu km

Geniet van een vrije dag. Ga bijvoorbeeld mee op een quad-excursie of ga raften over wilde wateren.

6 Kota Kinabalu km

Je kunt vandaag bijvoorbeeld een excursie naar de Crocker Range maken of naar de Mahua waterval.

7 Kota Kinabalu - Sandakan Vlucht

Een binnenlandse vlucht brengt je van Kota Kinabalu naar Sandakan. Na aankomst word je naar je hotel in Sandakan gebracht.

8 Sandakan - Sukau Rainforest km

Vanuit Sandakan reis je naar het Sukau Rainforest waar een driedaagse trip op je staat te wachten. Je begint met een bezoek aan het Sepilok Orang Utan Centre en het Sun Bear Conservation. ’s Middags vaar je per speedboot over de Kinabatangan rivier naar de adembenemende natuur van Sukau en maak je ’s avonds een riviercruise.

9 Sukau Rainforest km

In alle vroegte sta je op, want het uitdampen van het regenwoud is magisch om mee te maken! ’s Middags maak je wederom een riviercruise waarbij je mogelijk olifanten, neusapen, varanen en krokodillen te zien krijgt.

10 Sukau Rainforest - Danum Valley km

Je laat het prachtige Sukau Rainforest achter je en gaat naar Kawag Danum Valley voor een driedaagse excursie. ’s Avonds kun je mee op nachtsafari waarbij de meest bijzondere dieren tevoorschijn komen. Je overnacht in een lodge midden in het tropisch woud.

11 Danum Valley km

’s Ochtends maak je met een gids een wandeltocht door de natuur van Danum Valley om hopelijk bedreigde diersoorten zoals de Aziatische olifant, Sumatraanse neushoorn en de orang oetan te spotten. ’s Middags ga je naar een Dusun-begraafplaats waar, volgens traditie van een stam, overledenen in rotsgaten zijn begraven.

12 Danum Valley - Sandakan km

Na het ontbijt ga je terug naar de stad Sandakan waar je overnacht.

13 Sandakan - Lankayan Island km

Vandaag ga je naar de haven van Sandakan. Vanuit hier maak je een overtocht naar Lankayan Island waar je de komende dagen op een tropische manier jouw rondreis afsluit in een luxe resort.

14 - 16 Lankayan Island km

Lankayan Island is een walhalla voor duikers en snorkelaars. Wissel waterpret af met zonnebaden op een van de vele bounty-stranden.

17 Vertrek Lankayan Island Vlucht

Per boot reis je terug naar Sandakan en begint hier aan je terugreis. Je maakt een overstap op de luchthaven van Kuala Lumpur. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 3.360,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden én chauffeur. De prijs is exclusief vluchten. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 3.360,-
advies op maat offerte

Natuur, avontuur en paradijs

Ontdek Sabah als onderdeel van Maleisisch Borneo

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know