Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Batang Ai

Batang Ai

Vaar over de ongerepte jungle rivieren

Een verblijf in de regenwoud van Batang Ai National Park is een onvergetelijke ervaring. Onderweg hier naar toe kom je langs veel peper-, rubber- en palmboomplantages en kun je een bezoek brengen aan een peperplantage. Hier leer je wat het verschil is tussen zwarte en witte peper. Bij het stuwmeer van Batang Ai ligt de boot waarmee je oversteekt naar het Aiman Batang Ai Resort. Dit is geheel in stijl van de Iban Longhouses gebouwd maar met uiteraard meer faciliteiten zoals een mooi zwembad, sfeervolle kamers en een grote veranda aan het restaurant met uitzicht op het stuwmeer. Afhankelijk van de weersomstandigheden kun je hier genieten van een mooie zonsondergang! Batang Ai is echt een prachtige locatie om te overnachten.

Een bezoek aan een authentiek Iban Longhouse mag tijdens je bezoek aan Batang Ai eigenlijk niet ontbreken.
Als je niet in de jungle wilt overnachten is het mogelijk een dagtocht te boeken en te overnachten in het Aiman Batang Ai Resort. Wil je echter een unieke ervaring dan adviseren wij een 3-daagse trip met 2 nachten in de regenwoud zelf. Je vaart dan over de junglerivieren en slaapt tegenover de Iban Longhouses in een stoere blokhut. Een onvergetelijke ervaring, ook heel erg geschikt voor gezinnen met kinderen. 

 • Maak prachtige riviertochten door het regenwoud
 • Slaap midden in de natuur in een blokhut of in een luxe resort
Tip!
Inge van Esch

Het is zeker de moeite waard om met je gids een trekking te maken in dit mooie natuurgebied. Voor lunchpakket, vers fruit en extra water wordt gezorgd.

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.995,-
advies op maat offerte

Combineer Maleisisch Borneo met de highlights van het Westen

Combineer het beste van twee prachtige regio's

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know