Authentiek Borneo

De hoogtepunten van Sarawak in één route


Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt een reis hierheen sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan wegen. Het landschap is één natuurreservaat waar mens en dier nog in harmonie samenleven. Hier kun je ook de oorspronkelijke volken nog in hun natuurlijke habitat zien.

Wat te denken van een verblijf bij de Bidayuh in hun huis, midden in een bosrijk gebied. Of per kano dieper het oerwoud in om daar in een lodge te slapen bij de Iban. Aan natuur geen gebrek dus; je ziet orang oetans in Semenggoh en neusapen in Bako National Park.

Sibu is een parkrijke stad van redelijke omvang, waar voornamelijk Chinese invloeden merkbaar zijn, en in Mukah maak je kennis met de sagoworm als delicatesse. Ook Maizena komt hier oorspronkelijk vandaan. Voor meer avontuur zit je goed in Mulu, waar een viertal grotten toegankelijk zijn en in Miri vinden we het diverse Lambir National Park.

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Maleisië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.685,-
advies op maat offerte

Ervaar de puurheid van Maleisisch Borneo

Ontdek Sarawak als onderdeel van Maleisisch Borneo

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know