Spice up your trip!

Een rondreis door Maleisië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Bezoek een krokodillenboerderij
Krokodillenboerderij
De grootste krokodillenboerderij van Maleisië vind je in Kuching. Op deze boerderij leven meer dan 1000 krokodillen. Het leukste moment van de dag beleef je wanneer de verzorgers de krokodillen gaan voeren. Grote stukken vlees worden naar de krokodillen gegooid die deze met hun grote bek willen vangen. In het krokodillenmuseum kom je meer te weten over deze beesten. Zo vind je in dit museum onder andere de schedel van de grootste krokodil die ooit op Borneo heeft geleefd. Naast krokodillen zijn er ook vleermuizen, luipaarden, pythons, apen en schildpadden op de boerderij te vinden.   
Indicatieprijs:    € 30,- p.p.
Duur:                Dagentree

Grottentocht bij Kuching
Grottentocht Fairy en Wind CavesTijdens deze excursie bezoek je de twee mooiste grotten in de omgeving van Kuching: Fairy Caves en Wind Caves. Per minibus word je in Kuching opgehaald en naar de grotten gebracht. Bij beide grotten loop je een grottentocht onder begeleiding van een gids. In de grotten kijk je jouw ogen uit over de stalactieten, stalagmieten, grottenrivieren én vleermuizen! 
Indicatieprijs:     € 48,- p.p.
Duur:                 Circa 4 uur

Bezoek een traditionele Bidayuh Longhouse
Bidayuh LonghouseBezoek samen met een gids een traditioneel Bidayuh-dorp. In deze dorpen woont de Bidayuh-bevolking. De gids brengt je in contact met hen en ze zullen je gastvrij verwelkomen. Tijdens je bezoek aan dit dorp zul je meer te weten komen over de gewoontes, tradities en rituelen van deze bevolking. Bovendien mag je een kijkje nemen in een ‘longhouse’. Dit is een langgerekt huis gemaakt van bamboe en op palen in de grond. Er wonen tientallen gezinnen in zo’n longhouse.
Indicatieprijs:      € 37,- p.p.
Duur:                  Circa 3 uur
 

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323587 of mail naar info@beleefreizen.nl

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.685,-
advies op maat offerte

Ervaar de puurheid van Maleisisch Borneo

Ontdek Sarawak als onderdeel van Maleisisch Borneo

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know