Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een afspraak te maken met één van onze reisspecialisten in onze Beleefwinkel in Tilburg.

van Kust tot Kust

Reis van kust tot kust en ontdek West Maleisië


In deze reis ontdek je de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland aan de ene kant, en de oost- en westkust van West Maleisië aan de andere kant. De westkust is duidelijk meer ontwikkeld en ingesteld op toerisme. Uiteraard met Kuala Lumpur als hoofdstad en de toeristentrekkers Penang en Langkawi, is deze regio zeer toegankelijk en heeft het veel te bieden.

De charme van de oostkust wordt bepaald door honderden kilometers ongecultiveerd strand met wuivende palmen (Dungun, Kuantan) en paradijselijke eilandjes met uitstekende duik- en snorkelfaciliteiten. Hier bieden we de Perhentian Islands en Tioman Island aan als ‘bountybestemmingen’.

Tussen de west- en de oostkust liggen de natuurgebieden Taman Negara en Royal Belum State Park. Glooiende theeplantages vinden we westelijk van Taman Negara in de Cameron Highlands, waar je naast theeplantages ook veel aardbeikwekeijen gaat tegenkomen. De lokale cultuur komt tot uiting wanneer je onze homestays bezoekt banij Kuala Kangsar en Kota Bharu. Kortom, voor ieder wat wils!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier onze foto- en video presentatie:  

Laat ons jouw droomreis op maat samenstellen. Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Maleisië-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.525,-
advies op maat offerte

Beleef Maleisië van de West- naar de Oostkust

Reis van oost naar west

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know