Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

van Kust tot Kust

Kust tot kust met Kuantan

1 Aankomst Kuala Lumpur Vlucht

Je komt vandaag aan op de luchthaven van Kuala Lumpur. Je ontmoet jouw gids die je naar het hotel in Kuala Lumpur rijdt voor je eerste overnachting.

2 Kuala Lumpur km

Je hebt een hele dag de tijd om alle bezienswaardigheden van Kuala Lumpur te bezichtigen, zoals de Petronas Twin Towers, de KL Tower, het Sultan Abdul Samad-gebouw en de Sri Mahamariamman Tempel.

3 Kuala Lumpur - Penang Vlucht

Een binnenlandse vlucht brengt je van Kuala Lumpur naar Penang. Na aankomst op de luchthaven word je naar je hotel op Penang gebracht.

4 Penang km

Je hebt een volle dag om de hoogtepunten van Penang te bezoeken, zoals de Kek Lok Si tempel, de hoofdstad Georgetown of met de trein naar Penang Hill.

5 Penang - Belum Nature Resort km

Je huurauto staat bij het hotel voor je klaar. Je rijdt vandaag over de 13 kilometer Penang Bridge naar het Royal Belum State Park.

6 Belum Nature Resort km

Je maakt vandaag een geweldige dagtour door de natuur van Belum. De tour bestaat uit een boottocht en een trekking. Je komt wilde dieren en de beroemde Rafflesia bloem tegen.

7 Belum Nature Resort - Cameron Highlands km

Je verlaat het park en rijdt naar de Cameron Highlands. Je begeeft je op circa 1500 meter hoogte, het is hier een stuk koeler.

8 Cameron Highlands - km

Bewonder de groene theeplantages en de aardbeienkwekers. Of ga samen met een gids naar het Mossy Forest en Gunung Brinchang.

9 Cameron Highlands - Taman Negara km

’s Ochtends rij je via Jerantut naar Kuala Tahan. Hier steek je met het pondje over naar je resort in Taman Negara.

10 Taman Negara km

In Taman Negara kun je uit veel activiteiten kiezen. Maak een trekking naar Teresik Hill, loop over de spectaculaire hangbrug Canopy Walkway of maak met een longboat een schitterende boottocht naar Lata Berkoh.

11 Taman Negara - Kuantan km

Je gaat terug met pondje naar Kuala Tahan. Vanuit hier rij je naar Kuantan om de laatste dagen van jouw rondreis aan de kust af te sluiten.

12 - 14 Kuantan km

Je geniet hier van heerlijke dagen aan zee of je kiest een van de verschillende excursiemogelijkheden. Je verblijft in een luxe resort waar het je aan niets zal ontbreken!

15 Vertrek Kuantan Vlucht

Je begint hier aan je terugreis. Je maakt een overstap op de luchthaven van Kuala Lumpur. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:


Genoemde vanaf-prijzen gelden voor het landarrangement en binnenlandse vluchten. Ze zijn exclusief intercontinentale vluchten en autohuur. Maak een afspraak voor meer info, aanpassingen in de routes en een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.525,-
advies op maat offerte

Beleef Maleisië van de West- naar de Oostkust

Reis van oost naar west

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know