Perhentian Island

Perhentian Island

Prachtige witte stranden en een kristalheldere zee

Vanuit Kota Bharu is het één uurtje rijden naar Kuala Besut jetty, de oversteekplaats naar Perhentian Island. Een aantal keer per dag kun je per speedboot oversteken naar de Perhentian Islands. Deze mooie bounty-eilanden zijn voor de één de ideale afsluiting van de rondreis en voor de ander een heerlijke break tussendoor. 

Perhentian Islands biedt je prachtige witte stranden, een kristalheldere zee, wuivende palmen en een zeer grote keuze aan snorkel- en duiklocaties. Kom onder water bijvoorbeeld oog in oog met de karat schildpad. Ook diepzeevissen behoort hier tot de mogelijkheden evenals zeilen, surfen en kayakken. De meeste accommodaties zijn vrij eenvoudig en kleinschalig, maar de omgeving, de sfeer, de gezellige restaurantjes en romantische sunset geven je hier een luxe en rijk gevoel. We bieden je hier twee verschillende resorts aan met elk een eigen karakteristiek. Afhankelijk van jouw reisbehoefte maak je hierin een keuze. 

Tip!
Hans van Pruissen

Perhentian Island is voor veel duik- en snorkel liefhebbers een geliefde locatie. De resorts zijn veelal kleinschalig, wat betekent dat voor de beste locaties vroeg geboekt moet worden.

Suzanne Grootenboers
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.525,-
advies op maat offerte

Beleef Maleisië van de West- naar de Oostkust

Reis van oost naar west

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know