Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Perhentian Island

Perhentian Island

Prachtige witte stranden en een kristalheldere zee

Vanuit Kota Bharu is het één uurtje rijden naar Kuala Besut jetty, de oversteekplaats naar Perhentian Island. Een aantal keer per dag kun je per speedboot oversteken naar de Perhentian Islands. Deze mooie bounty-eilanden zijn voor de één de ideale afsluiting van de rondreis en voor de ander een heerlijke break tussendoor. 

Perhentian Islands biedt je prachtige witte stranden, een kristalheldere zee, wuivende palmen en een zeer grote keuze aan snorkel- en duiklocaties. Kom onder water bijvoorbeeld oog in oog met de karat schildpad. Ook diepzeevissen behoort hier tot de mogelijkheden evenals zeilen, surfen en kajakken. De meeste logeeradressen zijn vrij eenvoudig en kleinschalig, maar de omgeving, de sfeer, de gezellige restaurantjes en romantische zonsondergang geven je hier een luxe en rijk gevoel. 

 • Paradijselijk gevoel
 • Snorkelen en duiken
 • Wellicht oog in oog met schildpadden
Tip!
Inge van Esch

Perhentian Island is voor veel duik- en snorkel liefhebbers een geliefde locatie. De resorts zijn veelal kleinschalig, wat betekent dat voor de beste locaties vroeg geboekt moet worden.

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.525,-
advies op maat offerte

Beleef Maleisië van de West- naar de Oostkust

Reis van oost naar west

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know