Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Spice up your trip!

Een rondreis door Maleisië is al een belevenis op zich. Maar wat maakt jouw reis nu nog bijzonderder en wat zijn momenten tijdens je reis die je niet snel zult vergeten? Wij hebben super veel leuke ideeën en tips voor bijvoorbeeld excursies, bijzondere overnachtingen en belevenissen. Zo geef je jouw reis een eigen karakter en wij helpen je daar graag mee, dus zoals wij zelf zeggen: spice up your trip!

Observatiedek van de KL Tower
KL Tower observatiedek
Deze hoge wolkenkrabber torent hoog boven de hoofdstad van Maleisië uit en behoort tot één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Kuala Lumpur. De KL Tower is een communicatietoren en is van grote afstand te zien. Bezoek het observatiedek op 421 meter hoog. Vanaf dit uitkijkplatform heb je een fenomenaal 360 graden uitzicht over de wereldstad Kuala Lumpur. Een aanrader is om dit ’s avonds te doen als de stad helemaal verlicht is! 
Indicatieprijs:    € 15,- p.p.
Duur:               Dagentree

Vuurvliegjes spotten in Kuala Selangor
Vuurvliegjes Kuala Selangor
Voor deze dagexcursie word je opgehaald in Kuala Lumpur en per minibus in een uurtje tijd naar Kuala Selangor gebracht. Eenmaal in Kuala Selangor bezoek je eerst verschillende bezienswaardigheden van deze historische stad, zoals het oude Fort Altingsburg. Voordat het hoogtepunt van de dag aanbreekt krijg je een typisch Maleisisch diner aangeboden. Na een heerlijk diner ga je naar het vissersdorpje Kampung Kuantan, op korte afstand van Kuala Selangor. Dit vissersdorpje herbergt de grootste kolonie vuurvliegjes ter wereld. Wanneer de avond is gevallen en het donker is stap je aan boord van een roeibootje. Een lokale roeier vaart je door het pikkedonkere mangrovebos waar plotseling duizenden lichtgevende vuurvliegjes tevoorschijn komen. Overal waar je kijkt zie je de unieke vuurvliegjes, fantastisch om mee te maken!     
Indicatieprijs:    € 57,- p.p.
Duur:               Circa 8 uur


Street Food Tour Penang
Streetfood tour Penang
Verras je smaakpapillen met een culinaire ‘Street Food Tour’ op het eiland Penang. Een lokale gids die helemaal thuis is in lokale gerechten van de hoofdstad Georgetown neemt je mee langs eettentjes en ‘foodtrucks’ op straat om je de meest bijzondere gerechten te laten proeven. Al gauw zul je merken dat de lokale keuken van Penang veel Indische en Chinese invloeden kent. Je zult deze avond onder andere zeevruchten, specerijen, noedels, snoepjes en desserts proeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Apom’ een Indiase pannenkoek of ‘Lobak’ wat gefrituurd varkensvlees is. Ga jij mee op culinair avontuur in Penang? 
Indicatieprijs:    € 54,- p.p.
Duur:               Circa 3,5 uur

Wil je graag meer weten over deze activiteiten of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons meteen weten en wij zullen via onze lokale agenten deze bijzondere momenten voor je reserveren. Bel 013-5323585 of mail naar beleefreizen@tui.nl


Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€1.525,-
advies op maat offerte

Beleef Maleisië van de West- naar de Oostkust

Reis van oost naar west

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know