Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

West Maleisië

Alle highlights in één route

1 Aankomst Kuala Lumpur - Melakka Vlucht

Je komt vandaag aan op de luchthaven van Kuala Lumpur. Je ontmoet jouw gids die je naar het hotel in Melakka rijdt voor je eerste overnachting.

2 Melakka - Kuala Lumpur 150 km

Vandaag maak je een ontspannen fietstocht door Melakka en haar omgeving. Maak kennis met de locals, palmboomplantages, rubberplantages en fruittelers. In de middag reis je terug naar Kuala Lumpur.

3 - 4 Kuala Lumpur 0 km

Je hebt een hele dag de tijd om alle bezienswaardigheden van Kuala Lumpur te bezichtigen, zoals de Petronas Twin Towers, de KL Tower, het Sultan Abdul Samad-gebouw en de Sri Mahamariamman Tempel. Net buiten Kuala Lumpur liggen de Batu grotten. Aanschouw de immens grote, gouden Boeddha en beklim 272 traptreden naar een prachtige tempel in de grot.

5 Kuala Lumpur - Taman Negara 244 km

Een busrit brengt je van de hoofdstad naar de oudste jungle ter wereld: Taman Negara. Het laatste stukje naar je verblijf is per boot. ’s Avonds maak je samen met een gids een wandeling om kennis te maken met de nachtelijke dieren en de jungle geluiden. Je overnacht midden in de natuur in een parkchalet.

6 Taman Negara 0 km

In Taman Negara kun je uit veel activiteiten kiezen. Maak een trekking naar Teresik Hill, loop over de spectaculaire hangbrug Canopy Walkway of maak met een longboat een schitterende boottocht naar Lata Berkoh.

7 Taman Negara - Kuala Lumpur 244 km

Per boot en bus reis je terug naar de hoofdstad Kuala Lumpur.

8 Kuala Lumpur - Cameron Highlands 206 km

Je huurauto staat voor je klaar bij het hotel. Vandaag rij je de Cameron Highlands in. Onderweg verschijnt het ene na het andere prachtige panorama.

9 Cameron Highlands - Penang 250 km

Je rijdt via Ipoh (waar je één van de vele grottempels kunt bezoeken) naar Penang. Je rijdt over een 13km lange brug. De middag kun je vrij besteden en het eiland verkennen.

10 Penang 0 km

Je hebt een volle dag om de hoogtepunten van Penang te bezoeken, zoals de Kek Lok Si tempel, de hoofdstad Georgetown of met de trein naar Penang Hill.

11 Penang - Langkawi Vlucht

Een binnenlandse vlucht brengt je vandaag van Penang naar Langkawi. Op Langkawi sluit je jouw rondreis af in tropische sferen in een luxueus resort.

12 - 15 Langkawi 0 km

Je kunt hier vanaf alles ondernemen. Maak een mangrove tocht, een birdwatching tour, ga kajakken, mountainbiken of huur een auto en bezoek de Sky Bridge. Lekker ontspannen aan zee kan natuurlijk ook!

16 Vertrek Langkawi Vlucht

Je begint vandaag aan je terugreis. Je maakt een overstap op de luchthaven van Kuala Lumpur. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 1.710,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden. De prijs is exclusief vluchten en autohuur. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.710,-
advies op maat offerte

Maak kennis met veelzijdig Maleisië

Zet jouw eerste stap in Zuid-Oost Azië

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know