Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

West Maleisië & Borneo

Het favoriete rondje

1 Aankomst Kuching Vlucht

Je komt vandaag aan op de luchthaven van Kuching. Je ontmoet jouw gids die je naar het hotel in Kuching rijdt voor je eerste overnachting.

2 Bako National Park 0 km

Vanuit Kuching maakt je een dagexcursie naar het schitterende Bako National Park. Samen met een gids trek je door dit regenwoud op zoek naar de beroemde neusapen.

3 Kuching - Batang Ai 279 km

Je laat Kuching achter je en vaart per boot over het stuwmeer naar het natuurgebied Batang Ai, een schitterend regenwoud.

4 Batang Ai - Nanga Sumpa - km

Per traditionele longboat vaar je in 1,5 uur, midden door het regenwoud, naar de Iban bevolking. Je gaat samen met deze stam vissen, koken en watervallen bezoeken, waardoor je meer te weten komt over hun dagelijkse leven en tradities. Je overnacht in een lodge in het dorp.

5 Nanga Sumpa 0 km

Vanaf je lodge in Nanga Sumpa maak je een trekking door het natuurgebied van de Iban bevolking en geniet je van lokale gerechten.

6 Nanga Sumpa - Singghasana Village House - km

Het culturele avontuur in Nanga Sumpa zit erop. Je vaart terug naar Batang Ai om vervolgens naar Damai Beach af te reizen. Je overnacht in het kleinschalige resort Singghasana Village House.

7 Singghasana Village House 0 km

In het Singgahasana Village House zal het je aan niets ontbreken! Zon, zee en strand zijn de enige dingen waar jij vandaag aan denkt. Toch actief bezig zijn? Maak dan een riviercruise waarbij je dolfijnen, krokodillen en Probiscus Monkeys kunt spotten.

8 Singghasana Village House - Kuala Lumpur Vlucht

Op naar West-Maleisië! Je gaat naar de luchthaven van Kuching voor een binnenlandse vlucht naar Kuala Lumpur. Na aankomst in Kuala Lumpur word je naar je hotel gebracht.

9 - 10 Kuala Lumpur 0 km

Je hebt twee dagen de tijd om alle bezienswaardigheden van Kuala Lumpur te bezichtigen, zoals de Petronas Twin Towers, de KL Tower, het Sultan Abdul Samad-gebouw en de Sri Mahamariamman Tempel. Net buiten Kuala Lumpur liggen de Batu grotten. Aanschouw de immens grote, gouden Boeddha en beklim 272 traptreden naar een prachtige tempel in de grot.

11 Kuala Lumpur - Cameron Highlands 207 km

Je huurauto wordt bij je hotel afgeleverd. Je rijdt vandaag naar de Cameron Highlands waar het ene na het andere panorama zich voor je ogen ontvouwt.

12 Cameron Highlands 0 km

Bewonder de groene theeplantages en de aardbeienkwekers. Of ga samen met een gids naar het Mossy Forest en Gunung Brinchang.

13 Cameron Highlands - Penang 247 km

Je rijdt via Ipoh (waar je één van de vele grottempels kunt bezoeken) naar Penang. Via de beroemde 13 km lange brug rij je het eiland Penang op. De rest van de dag kun je het prachtige Penang verkennen.

14 Penang 0 km

Je hebt de hele dag de tijd van de hoogtepunten van Penang te bezoeken, zoals de Kek Lok Si tempel, de hoofdstad Georgetown of met de trein naar Penang Hill.

15 Penang - Langkawi Vlucht

Een binnenlandse vlucht brengt je van Penang naar Langkawi. Op dit adembenemend mooie eiland verblijf je zes dagen in luxueus resort.

16 - 19 Langkawi 0 km

Je kunt hier van alles ondernemen! Maak een mangrove tocht, een birdwatching tour, ga kajakken, mountainbiken of huur een auto en bezoek de Sky Bridge. Lekker ontspannen aan zee kan natuurlijk ook!

20 Vertrek Langkawi Vlucht

Je begint vandaag aan je terugreis. Je vliegt eerst naar Kuala Lumpur en vanuit hier vlieg je terug. In het vliegtuig lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt!

Inclusief/exclusief:

De indicatieprijs voor deze rondreis bedraagt: € 1.995,- per persoon. Genoemde prijs is geldig voor overnachtingen tijdens de hele reis in hotels of lodges van bovengemiddelde kwaliteit met een goede ligging t.o.v. de belangrijkste bezienswaardigheden. De prijs is exclusief vluchten en autohuur. Voor ieder budget stellen wij rondreizen op maat samen. Maak een afspraak in onze Beleefwinkel voor meer info, aanpassingen in de routes óf kies voor een offerte op maat.

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.995,-
advies op maat offerte

Combineer Maleisisch Borneo met de highlights van het Westen

Combineer het beste van twee prachtige regio's

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know