Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Bijzonder Sri Lanka

Een rondreis door Sri Lanka is al een hele belevenis op zichzelf, máár met deze ‘Bijzonder Sri Lanka’ voorbeeldreizen geef jij jouw rondreis door Sri Lanka een extra twist. Logeer bijvoorbeeld bij bijzondere logeeradressen, maak jouw ultieme familie roadtrip wanneer je met kinderen naar Sri Lanka wilt óf ervaar de ‘Wildlife’ reis die is toegespitst op de dieren in de wildparken. Zo maak je van jouw rondreis door Sri Lanka jouw eigen unieke rondreis!

Logeer bijvoorbeeld een paar nachtjes in het boutique hotel op een theeplantage bij het 98 Acres Resort in de groene Ella vallei. Of overnacht in een Oudhollands herenhuis in het Dutch Fort van Galle bij Fortaleza No 50 Ligthouse Street. Leg je liever de focus op de wilde dieren die je in de wildparken kunt zien? Ga dan zeker op safari in Yala National Park en Wilpattu National Park. Probeer luipaarden vast te leggen met je camera en geniet van het moment dat je een grote olifant van dichtbij kunt zien!     

Als maatwerkspecialist passen wij reizen aan op basis van jouw wensen. Voor elk reisgezelschap en prijsniveau denken wij mee in de meest geschikte rondreis. Kies jij ervoor om in zo kort mogelijke tijd alle hoogtepunten mee te pikken of reis je liever in een rustiger tempo? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis door Sri Lanka!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier voor onze foto- en video presentatie:

Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Sri Lanka-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!

 

Bijzondere hotels, familiereis & wildlife

Geef jouw reis door Sri Lanka een bijzondere twist

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know