Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

98 Acres Resort

98 Acres Resort

Sprookjesachtig overnachten

Het 98 Acres Resort hoort tot één van de meest bijzondere hotels die je op Sri Lanka zult vinden. In het groene binnenland ligt dit 'boutique' hotel waar werkelijk aan alles is gedacht. De houten villa’s zijn in harmonie met de omliggende natuur gebouwd en het interieur van dit eco-vriendelijke resort is gemaakt van gerecyclede materialen. De houten villa’s zijn gebouwd op een voormalige theeplantage, op een heuvel. Je kijkt neer op de adembenemende Ella vallei.

In het 98 Acres Resort staan rust, natuur en design hoog in het vaandel. Het mooiste plekje van het resort is het buitenzwembad vanwaar je uitkijkt over de groene theeplantages in de vallei. Naast een stijlvol verblijf geniet je hier ook van leuke activiteiten. Doe bijvoorbeeld mee aan een yogales in de vroege ochtenduren terwijl je uitzicht hebt over de groene natuur. Relax als nooit tevoren in de spa van het resort of ga de natuur in om vogels te spotten en breng een bezoek aan de theeplantages.

 • Gelegen in het plaatsje Ella 
 • Design, Natuur & Comfort 
 • Ideale uitvalsbasis om het groene binnenland te verkennen
Tip!
Inge van Esch

Rustzoekers, natuurliefhebbers en honeymooners zijn hier op de perfecte locatie. 

Inge van Esch
| Azië Specialist

Bijzondere hotels, familiereis & wildlife

Geef jouw reis door Sri Lanka een bijzondere twist

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know