Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Fortaleza No 50 Lighthouse Street

Fortaleza No 50 Lighthouse Street

Ontdek Galle vanuit dit bijzondere hotel

Binnen de vestingmuren van het Dutch Fort in Galle ligt een hotel dat je even mee terugneemt in de hoogtijdagen dat de VOC hier zegevierde. Wanneer je dit logeeradres binnenloopt stap je 250 jaar terug in de tijd. Een tijd waarin Sri Lanka een kolonie was van Nederland.

No 50 Lighthouse Street laat je de sfeer uit die tijd herbeleven. Het hotel is gelegen in een pand dat de VOC hier honderden jaren geleden bouwden. Het sierlijke, witte gebouw is erg goed bewaard gebleven en vertoont nog altijd erg veel kenmerken van de Nederlandse bouwstijl. Het interieur heeft een koloniale uitstraling, maar is desondanks voorzien van alle luxe faciliteiten die je nodig hebt tijdens jouw verblijf. Het hotel ligt in een drukke straat van Galle, maar eenmaal binnen merk je hier niets van en is het een oase van rust.    

 • Midden in het Dutch Fort van Galle 
 • Koloniale stijl 
Tip!
Inge van Esch

Dompel je onder in de Hollandse architectuur uit de 16de eeuw! 

Inge van Esch
| Azië Specialist

Bijzondere hotels, familiereis & wildlife

Geef jouw reis door Sri Lanka een bijzondere twist

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know