Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Kumbukgaha Villa

Kumbukgaha Villa

Luxueus logeren in de wildernis

De luxe villa’s van Kumbukgaha liggen midden in de wildernis van Sigiriya waar Aziatische olifanten hun natuurlijke leefomgeving hebben. De Kumbukgaha Villa is een ideaal logeeradres om de bijzondere rotsformaties van Sigiriya te verkennen. Op minder dan 5 km afstand liggen de Pidurangala Rock en de beroemde Lion Rock. Bovendien ligt de villa in het hart van de Culturele Driehoek waardoor je ook de koningssteden zoals Dambulla, Anuradhapura en Polonnaruwa gemakkelijk kunt bezoeken.

Na een dagtrip naar de rotsen van Sigiriya is het heerlijk vertoeven in de luxe villa’s van Kumbukgaha. De villa’s zijn stijlvol ingericht volgens Aziatische architectuur en staan bekend om haar kleinschaligheid en exclusiviteit. Het buitenzwembad is een heerlijke plek om bij te komen van alle belevenissen in de omgeving.   

 • Toeganspoort tot de Lion Rock van Sigiriya 
 • Midden in de 'Culturele Driehoek'
 • Kleinschalig, exclusief & Aziatische architectuur 
Tip!
Inge van Esch

In het restaurant van Kumbukgaha zin de chefs gespecialiseerd in de Sri Lankaanse keuken. Laat je verrassen door de lekkerste gerechten van dit eiland! 

Inge van Esch
| Azië Specialist

Bijzondere hotels, familiereis & wildlife

Geef jouw reis door Sri Lanka een bijzondere twist

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know