Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Yala National Park

Yala National Park

Populairste wildpark van Sri Lanka

Op safari in Azië zoals je dat in Afrika kunt? Yala National Park is de populairste gebied in Sri Lanka voor het maken van een safari. Het landschap is erg laag begroeid waardoor het er gemakkelijk is om wilde dieren te zien. Yala National Park bestaat voor een groot gedeelte uit grasvlaktes en moerassen met her en der hoge rotsformaties. In dit landschap bewegen zich fascinerende dieren voort. Tijdens een jeepsafari maak je onder andere kans op het spotten van krokodillen, varanen, waterbuffels, apen, neushoornvogels, wilde zwijnen en herten.

Yala National Park heeft de grootste populatie jachtluipaarden ter wereld. Luipaarden staan erom bekend als moeilijk vindbaar tijdens een safari, maar in dit wildpark heb je een grote kans om deze dieren in hun natuurlijke habitat te zien.  

 • Grootste populatie luipaarden ter wereld 
 • Op safari
Tip!
Inge van Esch

De gezellige stad Tissamaharama is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Yala National Park. Neem zeker een kijkje bij de witte pagode in dit stadje. 

Inge van Esch
| Azië Specialist

Bijzondere hotels, familiereis & wildlife

Geef jouw reis door Sri Lanka een bijzondere twist

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know