Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Highlights van Sri Lanka

Sri Lanka wordt ook wel eens  de ‘Parel van de Indische Oceaan’ genoemd. En terecht, want Sri Lanka heeft je zó ongelofelijk veel te bieden! Sri Lanka heeft door een rijk koloniaal verleden een grote diversiteit aan volkeren en godsdiensten. Dit zie je onder andere terug in de overblijfselen in de oude Koningssteden en de prachtige tempels, maar Sri Lanka heeft meer te bieden. De zeldzame schoonheid van het groene binnenland met de theeplantages, de spirituele rust van mediterende monniken en de tropische stranden dragen bij aan een stukje paradijs.   

Deze rondreis is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Beklim de beroemde leeuwenrots in Sigiriya, ontdek de Nederlandse invloeden in de tijd dat de VOC zegevierde in Galle, spot wilde olifanten in Udawalawe, maak een treinrit langs de theeplantages bij Ella en geniet van de paradijselijke stranden van Trincomalee.

Als maatwerkspecialist passen wij reizen aan op basis van jouw wensen. Voor elk reisgezelschap en prijsniveau denken wij mee in de meest geschikte rondreis. Kies jij ervoor om in zo kort mogelijke tijd alle hoogtepunten mee te pikken of reis je liever in een rustiger tempo? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis door Sri Lanka!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier voor onze foto- en video presentatie:

Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Sri Lanka-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg. 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.320,-
advies op maat offerte

De hoogtepunten van Sri Lanka in één route

Theeplantages, tropische stranden en koninklijke steden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know