Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Kandy

Kandy

De culturele hoofdstad van Sri Lanka

Kandy behoort tot één van de grootste steden van Sri Lanka en ligt in het hart van het eiland. D stad kan wat druk en chaotisch overkomen, maar Kandy heeft een hoop bijzondere bezienswaardigheden voor je in petto waardoor een bezoek de moeite waard is.

Dé hotspot van de stad is de Tempel van de Tand. Hier schijnt een tand van Boeddha te worden bewaard, naar verluid het heiligste voorwerp ter wereld. Helaas kun je de tand zelf niet bewonderen, maar de sierlijkheid van tempel compenseert dit ruimschoots. Daarnaast behoren de botanische tuinen van Kandy tot een lievelingsplek voor de ‘locals’ en een must-visit voor reizigers. Via wandelpaden kom je langs prachtig aangelegde tuinen. Je kunt hier lekker picknicken, maar pas wel op voor de apen die jacht maken op alles wat ze maar kunnen pakken...   

 • Tempel van de Tand
 • 2de stad van Sri Lanka
 • Pelgrimsoord
Tip!
Inge van Esch

Ontvlucht even de drukte van de stad bij Kandy Lake. Ontspan lekker aan de oever en geniet van het uitzicht over dit meer. 

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.320,-
advies op maat offerte

De hoogtepunten van Sri Lanka in één route

Theeplantages, tropische stranden en koninklijke steden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know