Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Trincomalee

Trincomalee

Subtropisch genieten aan de kust

Trincomalee kent de mooiste stranden van Sri Lanka en is daardoor een heerlijke ‘break’ tijdens je rondreis. Even genieten van lekkere dagen aan het strand en de indrukken van de rondreis op je laten inwerken. Kinderen kunnen zandkastelen bouwen op de goudgele stranden, terwijl volwassenen kunnen genieten van de aangename zon. Snorkelen en duiken is enorm populair in Trincomalee. Onder water kom je bij de koraalriffen veel subtropische vissen tegen, erg leuk!

Voor degene die meer wil ondernemen zijn er genoeg mogelijkheden. Trincomalee heeft namelijk een rijke historie. De havenstad is eigendom geweest van de Engelsen, Fransen, Portugezen en de Nederlanders. Nog altijd kun je hier het oude Nederlandse Fort Frederick bezoeken waar de VOC zich lange tijd heeft gevestigd. Fort Frederick is ideaal te combineren met de Koneswaram tempel.

Liefhebbers van duiken en snorkelen raden wij aan om per boot naar Pigeon Island National Park te gaan. Voor de kust van deze eilanden kun je van boord springen en de magische onderwaterwereld ontdekken.        

 • Heerlijke 'break' of afsluiting van je rondreis 
 • Zon, zee en strand
 • Snorkelen & duiken
Tip!
Inge van Esch

In de zomermaanden kun je voor de kust van Trincomalee walvissen, dolfijnen, vinvissen en potvissen zien tijdens een bootexcursie op zee. 

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.320,-
advies op maat offerte

De hoogtepunten van Sri Lanka in één route

Theeplantages, tropische stranden en koninklijke steden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know