Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Udawalawe

Udawalawe

Oog in oog met Aziatische olifanten

Op safari in Azië… ja, het kan echt! Bij een bezoek aan Udawalawe National Park lijkt het net of je regelrecht in een wildpark in Afrika bent aanbeland. Udawalawe National Park is in vergelijking met andere wildparken in Sri Lanka veel rustiger waardoor je optimaal kunt genieten van alle wilde dieren.

Je maakt onder andere kans op het zien van veel olifanten, buffalo’s, krokodillen, apen en heel af en toe kun je zelfs een luipaard spotten. In het park leven naar schatting 600 olifanten. Dat je grote groepen olifanten tegenkomt tijdens je safari is dan ook niet gek. Je kunt het beste samen met een gids het park verkennen. Hij wijst je op de beste plekken waar dieren vaak gezien worden. 

 • Grote groepen olifanten
 • Op safari met een parkranger 
 • Minder bekend wildpark, en daardoor veel rustiger
Tip!
Inge van Esch

Bij de ingang van het park kun je eten kopen voor de olifanten. Doe dit niet! De olifanten moeten niet afhankelijk worden van het voedsel dat mensen in safari-jeeps onderweg geven. 

Inge van Esch
| Azië Specialist
Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.320,-
advies op maat offerte

De hoogtepunten van Sri Lanka in één route

Theeplantages, tropische stranden en koninklijke steden

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know