Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. Wij verwelkomen je weer graag in onze Beleefwinkel in Tilburg voor een afspraak met één van onze reisspecialisten, rekening houdend met de geldende voorzorgsmaatregelen. 

Sri Lanka & de Malediven

Combineer het beste van twee totaal verschillende werelden met elkaar. Geniet eerst van een rondreis vol hoogtepunten in Sri Lanka om vervolgens af te sluiten op een doomlocatie: de Malediven!

Je reis start met twee weken rondreizen door Sri Lanka. Je bezoekt de hoogtepunten waar het eiland bekend om staat, zoals de theeplantages van Ella, de Aziatische olifanten in Udawalawe en het symbool van Sri Lanka: de leeuwenrots in Sigiriya. Na fantastische indrukken te hebben opgedaan in Sri Lanka sluit je, als kers op de taart, af op een privé-eiland van de Malediven.

We hebben een aantal bijzondere resorts op privé-eilanden voor jou geselecteerd waar wij zeker van weten dat jij een er een toptijd gaat beleven! Zowel in het Fun Island Resort, Paradise Island Resort als het Royal Island Resort geniet je van hagelwitte zandstranden, wuivende palmbomen met kokosnoten en diepblauwe zeeën waar je oneindig kunt blijven snorkelen en duiken bij de kleurrijke koraalriffen.    

Als maatwerkspecialist passen wij reizen aan op basis van jouw wensen. Voor elk reisgezelschap en prijsniveau denken wij mee in de meest geschikte rondreis. Kies jij ervoor om in zo kort mogelijke tijd alle hoogtepunten mee te pikken of reis je liever in een rustiger tempo? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis door Sri Lanka!

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal gaat beleven op deze reis?
Klik hier voor onze foto- en video presentatie:

Bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldroutes. Nog leuker, maak een afspraak met één van onze Sri Lanka-specialisten en kom langs in onze belevingswinkel in Tilburg.

Liever videobellen?
Naast een fysieke afspraak in onze Beleefwinkel bieden wij je ook de mogelijkheid voor een videogesprek met één van onze bestemmingsspecialisten. Hiervoor kun je een mail sturen naar beleefreizen@tui.nl. Vermeld in dit mailtje het volgende: verzoek tot een videogesprek, gewenste datum/tijdstip en het land/regio waar jij interesse in hebt. Wij sturen jou een bevestiging van dit videogesprek inclusief link naar de omgeving waar jij kunt videobellen om jouw reiswensen te bespreken. Tot snel!

 

Een beleefreis is maatwerk

Je bepaalt zelf waar je meer of minder aan wilt besteden tijdens de reis. Deze reis maak je al vanaf:

€ 1.785,-
advies op maat offerte

Combineer Sri Lanka met de Malediven

Sluit je rondreis af in tropische sferen!

Heb je interesse in deze reis of wil je graag meer informatie ontvangen?

 • Altijd maatwerk

  Je maakt jouw unieke reis

 • Persoonlijk advies

  Door gespecialiseerde reisadviseurs

 • Jouw tempo, jouw route

  Wij regelen de rest

 • We zijn er voor je

  Voor, tijdens en na je reis

Nice 2 know